Påmelding for neste års Anton Sport Sentrumsløpet er nå åpnet, se www.sentrumslopet.no
Løpsdato: Lørdag 26.april

Sentrumsløpet: Anton Sport ny tittelsponsor

Sportskjeden Anton Sport blir ny tittelsponsor for Sentrumsløpet, og hovedsponsor for arrangøren IL i BUL.

Avtalen har en tidsramme på tre år, og Anton Sport erstatter dermed Hyundai, som har vært bilsponsor og delsponsor for Sentrumsløpet siden 2009, og tittelsponsor i 2013. Anton Sport erstatter også Oslo Sportslager som leverandør av klubbtøy og utstyr til IL BUL.

- Vi er strålende fornøyd med å få en hovedsamarbeidspartner med lange, stolte tradisjoner. Som virkelig oser av offensivitet, entusiasme og høyt, fysisk aktivitetsnivå -  med sterk tilknytning til hovedstaden. Sammen skal vi løfte Sentrumsløpet til nygamle høyder, og videreutvikle klubben og våre flotte utøvere innen friidrett, langrenn og idrett for funksjonshemmede, sier styreleder Anne Farseth i Idrottlaget i BUL.

Den tradisjonsrike Oslo-klubben feirer 100 år i år, og får nå med seg en tradisjonsrik hovedsamarbeidspartner, som startet sin første sportsbutikk så tidlig som i 1932. Anton Sport har i dag rundt 200 ansatte og 15 butikker i Stor-Oslo området, og omsatte i 2012 sportsutstyr for 381 millioner kroner.

Eier og daglig leder Morten Borgersen garanterer at den nye hovedsponsoren skal være synlig langt ut over på bannere, logoer og nyhetsbrev.

- Nå skal vi farge Oslo Anton Sport-oransje på løpsdagen lørdag 26. april 2014. Vi gleder oss til å jobbe sammen med en av landets stolteste idrettsklubber med å utvikle Sentrumsløpet og bidra til å heve klubbens aktiviteter på alle plan. I likhet med Anton Sport, er ikke Sentrumsløpet størst, men best. En perfekt arena for å motivere til fysisk aktivitet, sier Morten Borgersen.

- Felles kjerneverdier er en forutsetning når sponsor og sponsorbjekt skal lykkes. For oss er IL BUL en ideell samarbeidspartner, med sin unike kombinasjon av historie, elite, bredde, integrering og motivasjon til fysisk aktivitet. For å jobbe i Anton Sport må du være en OKSE – offensiv, knallhard, sulten og entusiastisk, med mennesket – kunden – i fokus. Vi er en sammensveiset gjeng som vet at fysisk aktivitet og trening gjør oss bedre på alt. I Anton Sport arrangerer vi ukentlig felles treninger for ansatte på ski, løping og sykling, og er med på å sette preg på konkurranser som blant annet Trondheim-Oslo, de ulike Birkebeiner-konkurransene, Drammen Maraton og Fornebu-løpet, forteller Morten Borgersen.

Sentrumsløpet ble arrangert første gang i 1981 da 1 860 deltagere gjennomførte løpet. Interessen økte raskt, og i 1988 ble det satt deltagerrekord med nesten 18 000 løpere. I fjor løp 9 400 mennesker gjennom den tradisjonsrike traéen i Oslo sentrum.

- Interessen for løping er fortsatt sterkt stigende. Neste år er målet å passere 10.000 deltagere med god margin i Sentrumsløpet, sier Anne Farseth i IL BUL.
 

Bildet nedenfor er fra fjorårets løp, Solli Plass:

Solli_Plass_IMG_4546.jpg