Vinterkar_Lovenstad_loypekart_cropped_454x458.jpgVinterkarusellen på Romerike fortsetter tradisjonen med motbakkeløp i sitt 3.løp, og dette er så langt vi forstår årets siste motbakkeløp i Norge. Det er hverken av de lengste eller bratteste, men like fullt en tøff utfordring for mange.

Løypa er oppgitt til 2,2 kilometer og de 108 høydemeterne kommer i sin helhet på siste 2/3.

På bildet ser vi starten på bakken ca 800 meter ut i løpet (foto: Olav Engen).

Simen Ellingsen Rustad fra Romerike Ultraløperklubb og Ashley Muller fra OSI vant fjorårets løp.
Muller og Rustad klatret til topps

3.løp i Vinterkarusellen på Romerike 2013-2014
Lørdag 30.november kl 14.30 (puljestart)
2,2 km motbakkeløp
Sandbekken skole
Innbydelsen

Der er påmelding på skolen før start, både for karusellen og for enkeltløp. Arrangøren tar imot etteranmeldinger inntil en halvtime før start. De som melder seg på hele karusellen kan velge mellom å kjøpe eller leie tidtakerbrikke. De som løper enkeltløp får låne brikke under løpet som må leveres inn igjen etter løpet.

Puljestart: 14:30 Alle damer, 14:35 Menn 12-50 år, 14:40 Menn 50år ++