Med dagens smittevernregime tar det tid å arrangere o-løp, med maks 50 personer samlet inklusive arrangører, må  løp deles opp i flere startgrupper. Søndagens løp var delt i 5 grupper, som hver hadde 2 timer til disposisjon. Dermed tok arrangementet hele 10 timer. Klassetilbudet var begrenset til klasser for 13-16 åringer og junior/senior. For å åpne for flest mulig deltagere var arrangørstaben holdt på et minimum med kun 5 personer. Løpet var kun åpent for løpere fra Akershus og Oslo o-krets.

I D17 klassen ble det en imponerende seier til førsteårs junioren Pia Young Vik, Nydalen, som satt meriterte seniorløpere på plass på første forsøk. Nærmest fulgte Tone Bergerud Lye og  Ragne Wiklund, begge fra Nydalens SK. I H17 ble det delt seier mellom superveteran og løpende trener i Nydalens Skiklub, Anders Nordberg og Håkon Jarvis Westergård, Tyrving. Her fulgte Anders Haga, Raumar på 3. plass.