Sentrumsløpets hjemmeside

Kondis samleside for Sentrumsløpet
Reportasje fra 2016-løpet
 

Dette skriver Asics i en pressemelding:

Avtalen som ble signert i juli i år er en langsiktig avtale og styrker ASICS sitt aktive engasjement og støtte til løpere. Som markedsledende når det gjelder løpesko ser ASICS på samarbeidet med Sentrumsløpet som en god investering. 

Avtalen med Idrottslaget BUL er en stor satsing for ASICS i Norge. Samarbeidet omfatter også friidrettsutøverne i Idrottslaget i BUL som er en av Norges ledende friidrettsklubber. Samarbeidet gjelder ikke bare Sentrumsløpet, men også Sentrumssprinten som vil hete ASICS Sentrumssprinten. Dette er et årlig høydepunkt for Norges beste mellomdistanseløpere. Løypa starter oppe i Slottsbakken og går 800 meter rett fram og ender på Egertorget.

- Sentrumsløpet er en av våre langsiktige investeringer i det Norske markedet. Vi ser fram til å arbeide med Sentrumsløpet for å øke den alminnelige mosjonists deltagelse i idrett, og å tilby løperne det beste utstyret etter behov, sier Magne Wesche, daglig leder i Asics Norge.

- Vårt mål er å være med å løfte arrangementet videre på alle mulige måter. ASICS Sentrumsløpet blir et viktig arrangement i vår videre satsing innen kategorien ”Running”.

- Vi er veldig glade for å ha fått med Asics som ny tittelsponsor for Sentrumsløpet. Asics er markedsledende i løpsmarkedet på verdensbasis. Dette er en kompetanse vi kommer til å dra stor nytte av og kommer til å heve arrangementet til nye høyder, sier styreleder i BUL, Thomas Jakobsen.

Starten2_A20G7425.jpg

Dermed blir det litt nye farger på Karl Johansgate under Sentrumsløpet neste år, men forhåpentligvis blir det like mange løpere som på dette bildet fra årets løp (foto: Kjell Vigestad).