Ask Friidrett ønsker velkommen til klassikeren Ask-stafetten. Som alltid har det vært et sterkt gjestelag som besøker øyen utenfor Bergen. Tjalve sitt herrelag i A-klassen kommer for å stikke kjepper i hjulene til Gular. Men det er flere som stiller sterkt i herrenes A-klasse. Norna-Salhus som vant Fristafetten, lover å komme med sine beste. Dermed kan det bli litt av et trilleroppgjør på torsdag kl. 15.05

Barneløpene starter kl. 13.30, men det er først offisiell åpning kl. 14 med tale av ørdfører Siv Høgtun. Premieutdelingen blir også delt ut av ordføreren. Det er meldt solskinn fra blå himmel og 9 grader. Kakebodene står også klare. Da skulle alt ligge til rette for å møte opp som publikum og heie frem sine lag.

På bildet til høyre (klikk for stor utgave) er det Tjalve og Gular som skal inn til veksling på 11. etappe i Holmenkollstafetten 2013. Hans Kristian Fløystad og Marius Vedvik har kjempet seg i gjennom den lange 10. etappen. Håkon Brox og Bjørnar S. Lillefosse er klare til å ta i mot stafettpinnen. Sistnevnte er klar igjen for Gular på Ask-stafetten.





Tekst og foto : Jørgen Pettersen

005 (2).jpg
Kvinneklassen starter kl. 14.05 og består av fire etapper.

040 (2).jpg
Kjetil F. Angeltvedt løp et sterkt løp i 2011. Her har han nettopp gitt fra seg stafettpinnen.

050 (3).jpg
Haugesund IL inn  til mål i 2011.

055 (2).jpg
Oppforder publikum til å teste ut varene i kakebodene. De smaker som regel utmerket.

068 (3).jpg
Gular kunne smile aller bredest etter løpet i 2011. 

070 (2).jpg
Haugesund IL hang litt med nebbet etter stafetten. Morten Velde klarte likevel et aldri så lite smil.

057 (2).jpg
Ingeborg K. Lind (med premien) var med på Gular sitt lag i 2011.