Lørdag klokken 14.00 smeller startskuddet i Lørenskogløpet for 36.gang, denne gang fra Mailand Videregående skole (like ved Kjennhallen). Starter i år er selveste miljøvernminister Bård Vegar Solhjell.

De første årene var Lørenskogløpets hoveddistanse 15 kilometer og hadde i toppårene godt over 1000 deltagere. Senere har starten vært ved Triaden og de seneste årene i området der de nå holder til.

Hovedløpet er 10 km med klasser fra 17-18 år og oppover. De yngste løper 5 km eller barneløp. Det er en variert og lettkupert løype, men langt fra så kupert som man får inntrykk av når man ser på arrangørens løypeprofil på hjemmesiden... den oppgir høydeforskjeller i fot!

Starttider:
14:00 Barneløpet 700 m
14:30 Lørenskogløpet 10 km
14:45 Metrojoggen & Promenaden 5 km

DNB Lørenskogløpet
Gjennom et samarbeid med DNB satser nå Lørenskog FIL på å bringe løpet opp til nye høyder - med økt deltagelse både for de aktive voksne, mosjonister, gutter/jenter og i barneløpet. Les mer om samarbeidet her: Lørenskogløpet blir DNB Lørenskogløpet

Ordinær påmelding åpen til fredag kl 18:00
Foreløpig er det 143 påmeldte, men erfaringsmessig dobler tallet seg de siste dagene fram mot løpet. Meld deg på via nettet før fredag 6. september kl 18.00 - så slipper du ekstra avgift og du slipper å stå i kø.

I fjor var det 247 deltagere totalt, og det var først og fremst barneløpet og trimløypa over 5 km som mistet deltagere i forhold til i 2011. Dette er distanser som krever lokal synlighet og markedsføring, mens hovedløpet over 10 km når fram via kondis og ulike terminlister. Omtale og resultater fra fjorårets løp på kondis.no

PÅMELDING
Etteranmelding mot høyere avgift mottas inntil kl.1300 løpsdagen (ikke høyere startavgift for barneløpet)

Løpets hemmeside

Løpets Facebookside