Terminlisten for 2013 er nå offentliggjort, så nå er det bare å krysse av i kalenderen. Årets sesong består av 14 individuelle renn, der noen går i klassisk og noen i fristil, samt to stafetter. Rennene arrangeres på ulike steder i byen hver onsdag kveld fram til siste renn den 3. april. I januar arrangeres det i tillegg renn på dagtid på lørdager, så de ivrigste kan få med seg to renn i uka.

Distansen varierer litt etter hvor rennet går, men på onsdager er det ca 5 km for kvinner og 10 km for menn. På lørdagene vil det være lengre distanser på 10-15 km for kvinner og 15-20 km for menn.

Rennene foregår med puljestart på 10 deltakere i hver pulje, med 5 minutter mellom hver pulje. Hvilken pulje du starter i avhenger av når du melder deg på. Første pulje starter kl 18.00, så går det slag i slag til siste pulje kl 19. (Dette gjelder onsdager, sjekk terminliste for starttid i helgene.) Påmeldingen åpner kl 17 der alle må fylle ut et startkort med navn, bedrift og fødselsår.
Det er også mulig å gå i trimklasse uten tidtakning, man kan da starte når man ønsker etter påmelding.

Oppfordrer spesielt de som ikke har deltatt på bedriftslangrenn tidligere til å prøve. Det er veldig god trening og utrolig arti. Få med kollegaer, naboer, og venner! Og husk startkontingenten på 40,- pr renn.

Her finner dere terminlisten for 2013. Herfra kan dere også finne er informasjon i menyen på venstre side.