ALLE FOTO: Kjell Vigestad

Torsdag åpnet Expoteltet på Oslo Maraton. Det var en jevn flyt av løpere som foruten å hente startnummer og T-skjorte fikk sett litt av hva som rører seg i løpsbransjen både når det gjelder produkter og sportsreiser. Men også organisasjoner som Aktiv mot kreft,  AIMS og Flyktningehjelpen og selvsagt Kondis vat til stede, for å nevne noen. Forøvrig treffer en alltid mye kjentfolk og det blir mye god løpsprat mellom alle som henter startnummeret..
 

T-skjorter_goodybags_A20G2652.jpgStartnummer, goodiebags og T-skjorter

Kondis-stand_med_gresk_hjelp_A20G2596.jpgGiorgio fra Hellas og AIMS delte også ut Kondis-blader denne dagen.

Kondis var selvfølgelig også til stede med stand, konkurranser, salg av løpsbøker, utdeling av bladet vårt og selvfølgelig driver vi medlemsverving. I løpet av torsdagen fikk Kondis rundt 50 nye medlemer via konurransen hvor en kunne vinne medlemskap ut året og ved direkte verving.  

Det nye tilbudet akkurat nå, som du også kan benytte deg av direkte på vår side, er på bare kr 369 og da får du veldig mye for pengene. På standen på Oslo Maraton-messen får du med deg de to siste numrene av pluss de fire numrene som kommer i høst pluss hele 2015 med 10 Kondis-blad. Og på toppen av får du boka "Når mil blir til smil" og "treningsdagboka", som foruten notatplass for treningen din i et helt år også inneholder rundt 100 sider med  treningstips.

Mange med dårlig tid, var også klare for å melde seg inn, men skulle gjøre det over nett, eller komme innom standen i løpet av helga.

Les om alle medlemsfordelene og bli medlem her.

Adidas_Aktiv_mot_kreft_kolleksjon_A20G2610.jpgAdidas Aktiv-kolleksjonen. En hel vegg med spennende klær for damer som selges over hele verden og hvor 2 % av omsetningen går til Aktiv mot kreft. Dette er en æresbevisning fra Adidas sin side for det Grete Waitz har betydd for kvinneløping verden over. Grete Waitz var i hele sin karriere en trofast amssadøer for Adidas.
 

AIMS_Nils_Haetta_A20G2630.jpgNils Hætta fra Midnight Sun Marathon deler ut brosjyrer fra AIMS-standen.

Sportsmaster_A20G2599.jpgSamarbeidspartner for Kondis, Sportsmaster, viste frem flere av sine tredemøller. Kondismedlemer får 15% rabatt på møller og 10 % på andre produkter når de handler på sportsmaster.no
 

2XU_grunder_Svein_Andersen_A20G2613.jpg2XU har etter Adidas den største standen på expoen. Her ser vi firmaets gründer, Svein Andersen (t.v.) sammen med Even Chiodera, kondisjonsutøver som har vært med på det meste innen ski, sykling og triatlon.

Springtime_Travel_A20G2597.jpgSpringtime her med Janicke Ekelberg leder Springtime Travel Norway AS. Mange kjenner Janicke gjennom sin  løpsblogg lettbent.com I 2012 startet hun opp sitt eget løp SkiLøpet som har blitt veldig populært.

Mer forhåndsstoff om Oslo Maraton: 
Prominente gjester og over 25 000 påmeldt Oslo Maraton
Gjør de riktige tingene frem mot, under og etter Oslo Maraton
Sterkt felt på halvmaraton i Oslo Maraton, arrangøren tror på løyperekord
Danske Bank Oslo Maraton setter tak på distansene
Lisens også for Oslo Maraton, motvillig

Oslo Maraton hjemmeside
Kondis sin samleside med over 1000 bilder