John_Henry_Strupstad_Jarle_Risa_Gjermund_Soerstad_1runde_A20G8848.jpgInnendørs ultraløping på Bislett er populært. Arrangøren Spiridon LLL åpnet for maksimalt 116 deltagere på Bislett 50K i februar. Det ble raskt fulltegnet da påmeldinga åpnet tirsdag kveld kl. 19.00 den 10. desember.

PÅMELDTE

Årets løp er det tredje i rekken, men også det siste som blir arrangert av Spiridon LLL på Bislett. Løpsdatoen er satt til 15 .februar 2014.

Løpet vil være kvalifiserende for
IAU 50K World Trophy 2014

Løpets Facebookside

Bildet:
John Henry Strupstad og Jarle Risa hadde en knallhard fight om seieren i årets løp som endre med seier og norgesrekord til Risa på 2:58:43 mens Strupstad løp inn til 2:59:00. Gjermund Sørstad ble nr 3 med 3:09:06. Dorte Foss vant kvinneklassen med  tiden 4:04:21 (foto:Kjell Vigestad).

Kondis reportasjer fra årets løp:
Sterke resultater i Bislett 50K Indoor
100 bilder fra Bislett 50K

Påmeldingen åpnet tirsdag 10.desember kl 19:00. En time senere var det 40 ledige plasser, ved midnatt var det 5 plasser igjen som forsvant onsdag morgen.

Informasjon om løpet:

Påmelding til Spiridon LLL's siste 50k i korridoren under Bislett åpner 10. desember kl. 19.00 på https://topptid.no/races/register/race/1038

Generell informasjon:
Spiridon LLL inviterer for 3. og siste gang til 50 kilometerløp på Bislett - 15. februar 2014 kl. 10.00.
Stadion åpner dørene kl. 08.00 for henting av startnummer, oppvarming og "mingling".
Det vil bli gitt en offisiell maratonpassering.

Informasjon som ikke gis på denne siden vil bli gitt på løpets facebookside som oppdateres ved ujevne mellomrom. Denne siden er også en plass hvor løpere kan diskutere strategi og dele erfaringer. Vi vil ved behov sende en e-post til alle deltagere når løpet nærmer seg.

Løpet:
Banen, som er innebygget og med en stabil temperatur, er som tidligere på 546 meter.
Det vil bli satt opp noen bord i sprintsonen (ved lengdegropa) som kan benyttes av løpere og hjelpere. Det er kun tillatt å sette mat/drikke eller motta hjelp fra sprintsonen.
Det er ikke tillatt for andre enn offisielle deltagere å løpe på banen så lenge løpet pågår. Pacere eller fartsholdere er m.a.o. ikke tillatt.

Maksimaltid for løpet:
Løpet starter kl. 10.00 med en maksimaltid på 7 timer. Den som ikke har startet siste runde innen kl. 17.00 vil dermed ikke klare å fullføre løpet og ikke få løpets t-skjorte.
De som kun ønsker å løpe maraton vil også ha 7 timer til disposisjon. Det er ingen premiering eller t-skjorter for fullført maraton da dette kun er en ekstraservice.

Deltagerantall og Startavgift:
Deltagerantall er begrenset til maksimalt 116 løpere - 112 løpere får plass gjennom vanlig påmelding, mens 4 plasser er satt av til løpere som har hjulpet til ved et av våre tidligere løp. Disse plassene disponeres av løpslederne Sharon og Geir.
Startavgiften er på 650 kroner og inkluderer t-skjorte for de som fullfører løpet innenfor maksimaltiden. I perioden 15. januar til løpsdagen 16. februar øker påmeldingsavgiften til 700 kroner. Finisher t-skjorte kan ikke påregnes ved sen påmelding da disse bestilles senest 15. januar 2014. Medlemmer av kondis får en rabatt på 50 kroner.

Servering:
Det vil være være tilgjengelig drikke av mange slag gjennom hele løpet. Et par timer ut i løpet server vi også brødskiver m/ enkelt pålegg, frukt og annet godt vi tror deltagerne vil sette pris på og ha bruk for.