Toppbildet: Jentepallen med Ester Zijervold i midten. De to andre i topp tre i jenteklassen er Tiril Soltvedt og Andrine Midlang (arrangørfoto)

Det var meldt kraftig vind - og kraftig vind ble det også i Glesværløp som arrangeres av Glesnes ungdoms- og idrettslag. 75 spreke deltakere trossa vind og regn og deltok på Glesværløpet 2014 som også kunne skilte med to norgesmestere i Ultraløp på startstreken; Bjørn Tore Taranger og Cecilie Landro.

Løypa er 4,5 kilometer delvis på asfalt og delvis i terrenget.

Taranger vant Glesværløpet for tredje gang, og selv om tiden 16:20 var 20 sekunder bak persen hans var han fornøyd med løpet i den kreftige vinden. Tilbake til Simen og Svein Arne reiersen på de neste plassene var det 43 og 59 sekunder. I gutteklassen ble det seier til Kristian Mortensen på 21:29.

Kvinneklassen ble vunnet av Lena Benjaminson foran Cecilie Landro, men de ble begge slått av vinneren i jenteklassen, junioren Esther Zijerveld. Esther sprang inn til ny løyperekord i kvinneklassen på den sterke tida 19.49, fem sekunder foran Lena og 1:05 foran Cecilie.