Toppbildet er fra en tilsvarende treningstur i oktober 2012 - en måned før det første Vestfold Ultra Challenge (foto:Olav Engen).

- Vi ønsker å invitere med oss ultranorge på romjulstur, sier Tomas Pinås til kondis.no, og nedenfor ser dere invitasjonen fra Tomas og en av Norges beste triatleter Tom Remman:
 

Tom Remman og Tomas Pinås inviterer med på Ultra romjulstur i Vestfold Ultra Challenge løypa. Mandag 29 desember blir det rolig langtur fra Gaupås (der VUC løypa går inn i skogen ca 2 km etter start) over til Skioldhuset på Konnerud. Dette blir nesten 100% blåstitur med bare noe grusveg i VUC 2014-løypa.
Bli med oss på hele strekningen eller deler av turen. Pakk opp løpesekken med mat og drikke og bli med.
For tidligere VUC-løpere blir det gjensyn med løypa, for nye løpere er det en god anledning for å bli kjent med terreng og løype.
Gi beskjed på epost: tomas@ecotrailoslo.com om du vil være med.


Det er altså snakk om en enveistur på ca 55 kilometer der man tar tog tilbake igjen fra Drammen til Holmestrand. Det er også mulig å hoppe av på Hanekleiva ca hlavveis og ta toget hjem fra Sande. Eller ta toget til Sande og møte de andre på Hanekleiva eller Kaldmovannet. Ta event. kontakt med Tomas for å avtale hvor dere møtes.

Forholdene akkurat nå (23. desember): 2-3 cm snø og barfrost mange steder.  

P1000159_Helge_og_Tomas.jpg

To ultraløpsarrangører fra treningsturen i 2010: Helge Reinholt (i gult) som arrangerer Telemarks Tøffaste og Skuggenatten 12-timers. Tomas Pinås arrangerer Vestfold Ultra Challenge, Oslofjorden Rundt og EcoTrail Oslo (foto:Olav Engen).