I tillegg til å lese om Jan Almaas bragder i treningstøy og i TV-ruta, kan du i dette nummeret også møte Bjørn Tore Kronen Taranger som ble kåret til «Årets ultraløper» i 2018. 

Det var aldri noen selvfølge at Bjørn Tore skulle bli så god til å løpe. Det var først da han nærmet seg 30 han fant ut at han skulle begynne å løpe. Da var han 40 kilo for tung og hadde et svært usunt kosthold. Nå 13 år seinere har han ikke bare gått ned de ekstra kiloene i vekt, men han er blitt blant verdens fremste ultraløpere. Spesielt har han hevdet seg godt på 24-timersløp.  Her har han også satt Guinnes World Record ved å løpe 264,52 km på tredemølle i løpet av 24 timer. 

I neste nummer av Kondis ser vi også på hvilke signaler vi må lytte til fra kroppen når vi trener i kulda, om kosttilskudd kan fremme treningseffekten, og vi presenterer langrennstrener Steinar Mundals treningsfilosofi. 

Er du interessert i triatlon, kan vi også røpe at vi har et lengre intervju med triatlet Sara Johnsen fra Harstad som håper å kvalilfisere seg til verdensmesterskapet i triatlon på Kona, Hawaii, til høsten. 

Du kan også lese om Øystein (Pølsa) Pettersens favorittøkt, og om unge og lovende Tessa Frenay fra Halden som har hevdet seg i toppen på alt fra 800 til halvmaratondistanser. Det er nå kun fem jenter i Europa som har løpt raskere enn henne på halvmaraton i klasse U23. 

Melder du deg inn i Kondis i dag får du lese denne spennende utgaven av bladet. Samtidig får du tilgang til de digitale utgavene av bladet helt tilbake til 2016, og du får tilgang til alle våre treningssaker på nett. Alt dette for kun 539 kroner.
Her kan du lese mer om våre tilbud og tegne medlemskap i Kondis.