Friidrettsutvalget i Hordaland Bedriftidrettskrets ønsker velkommen til sitt årlige terrengløp på Storetveitmarken. Bergensmesterskapet i terrengløp markerer starten på årets HBIK-karusell, den 17. i rekken.  

Ved å løpe minimum 5 av 8 løp blir det karusellpremie. Ekstrapremie for dem som er med på alle 8 løp. (Alle premier er gravert krystall i Villmarkserien).

Meld deg på inntil onsdag 23. april online på Bedriftidrettens hjemmeside eller inntil 45 minutter før start på det første løpet på Storetveitmarken uten tillegg i startkontingent.

Det er også fullt mulig å melde seg på bare terrengløpet inntil 45 minutter før start på Storetveit Skole. 


Etter at tidligere kondis.no-medarbeider Per Solesvik oppfordret til sammenlagtliste i karusellen, har vi de senere år brukt karusellen som et "etappeløp", det vil si at vi har ranget etter tid samtlige løpere som har deltatt på alle løp, og har premiert de 3 beste damer og herrer. Det er en stilfull premieutdeling etter endt karusell i forbindelse med miniårsmøtet med servering av kaker kaffe og brus til alle deltagerne som møter opp.

miniårsmøtet2013-640.jpg
Fra premieutdeling og miniårsmøtet 2013.
 
Det enkleste er og melde seg på  alle 8 løpene samlet, men man teller også med i karusellen ved og melde seg på bare enkeltløp underveis. Så passer første hinder ved og melde deg på samlet innen 23.april , så har du en glimrende motivasjon til å løpe minimum 5 mosjonsløp denne sesongen. Ingen aldersbegrensing eller klubb begrensning her, alle som ønsker kan delta.


HBIK_startnr-640.jpg
Meld deg på karusellen ved å klikke på årets startnummer.



Følg HBIK karusellen på  find-us-on-facebook-1.jpg



xm13-1.jpg
Trangt under starten  i 2013, nydelig solskinn over Storetveit.

xm13-2.jpg
Espen Joensen tet i vakker vårvær med Ulriken i bakgrunnen

xm13-p2.jpg
Herborg Ninni Blakstad og Haldis Nagell Dahl.



Samleside HBIK-karusellen  

2013: BM-terrengløp på Storetveit i flott vårvær


2012: Solskinn over HBIK-karusell- åpningen


2011: Våt HBIK-karusell åpning. 


Print