Arrangør, løypelegger og karttegner Helge Gisholt leverte som vanlig et kvalitetsarrangement med godt kart og utfordene løyper. Postene var denne gangen plaaset i bakgårder på gjerder og et juletre hadde også lurt seg inn som postdetalj. Løypa hadde flere spennende og utslagsgivende veilvalgstrekk, der flere løpere gikk i baret.

Dagens raskeste var Thomas Nipen, Nydalens SK, som vant den 2,8 km lange løypen på 17,29 min. Han var da 29 sek foran sin bror, Mathias Nipen, som løper for Bækkelagets SK. Tobias Hylleseth, Sentrum OK fulgte på 3. plass ytterlige 49 sek bak.

I dameklassen ble det seier til Lone Brochmann, Bækkelagets SK med tiden 20,52 min, nærmest fulgt ytterligere du Bækkelaget løpere: Kine Gulliksen og Louise Oram hhv 38 sek og 1,44 min bak.