Som medlem av Kondis får du 10 nummer av bladet Kondis hvert år. Det kommer så ofte at du rekker knapt å trene mellom bladene. De er tjukke og gjør deg om ikke tynn så ihvertfall bedre trent og ikke minst inspirert. 
At du blir informert kan vi love deg. Fagfolk forteller om diverse treningmetoder. Du kan lese omtaler av de stadig flere kondisjonerte bøkene som kommer ut. Kondis tester det meste av det beste og det som ikke alltid er så bra av pulsklokker og annet utstyr. 

Denne uka vil vi gi dere som ikke er medlem noen smakebiter fra siste nummer, så du kan lese å se hva du går glipp av. Som Kondismedlem er det imidlertid mye annet som tilbys: startkontingentrabatter på over 80 løp, så det er ikke mange løp du skal delta på før du har spart inn årskontingenten. Skal du kjøpe tredemølle sparer du inne mye mer enn årskontingenten. Ikke alle skal ha tredemølle og annet utstyr, men løpesko kommer du ikke utenom. Med Kondis sine rabatter er årskontingenten noe du fort sparer inn.

Les om disse og alle de andre medlemsfordelene her.

Maraton - Bli en bedre maratonløper
Noe av det du kan lese i siste nummer av Kondis er anmeldelse av den rykende ferske boka "Maraton - Bli en bedre løper til hel- og halvmaraton" av Jack Waitz og Marit Karlsen. Kondis sin bokanmelder konkluderer her med følgende: 
"Hvis man elsker å løpe, så er det å lese om løping underholdende nok i seg selv. For mange er det å lese om løping og samtidig føle at man også lærer noe nytt, desto mer tilfredsstillende. "Maraton" tilfredsstiller de kunnskapstørste, ferske løperne, men også de litt mer rutinerte maratonløperne vil finne boka lærerik, underholdende og interessant."
Les hele bokanmelselsen til Silja Svanstrøm Amundsen. 

I siste nummer av Kondis vil du i tillegg til selve bokanmeldelsen også kunne lese et utdrag fra boka der du får innblikk i hvordan noen av tidenes beste maratonløpere har trent. 

Og dersom du ønsker å kjøpe boka, så kan dette gjøres via Kondis-butikken, hvor for øvrig Kondis-medlemmer får gratis frakt på besillinger og rabatter på utvalgte bøker. 

Kondis1407_Forside_640x905.jpg