Som medlem av Kondis får du 10 nummer av bladet Kondis hvert år. Det kommer så ofte at du rekker knappe å trene imellom bladene. De er tjukke og gjør deg om ikke tynn så ihvertfall bedre trent og ikke minst inspirert. 
At du blir informert kan vi love deg. Fagfolk forteller om diverse treningmetoder. Du kan lese omtaler av de stadig flere kondisjonerte bøkene som kommer ut. Kondis tester det meste av det beste og det som ikke alltid er så bra av pulskloker og annet utstyr. 

Denne uka her vil vi gi dere som ikke er medlem noen smakebiter fra siste nummer så du kan lese å se hva du går glipp av. Som Kondismedlem er det imidlertid mye annet som tilbys : startkontingentrabatter på over 80 løp,  det er ikke mange løp du skal dleta på før du har spart inn årskontigenten. Skal du kjøpe tredemølle sparer du inne mye mer enn årskontingenten. Ikke alle skal ha seg tredemølle og annet utstyr, men løpesko kommer du ikke utenom. Med Kondis sine rabatter er igjen årskontingenten noe du fort sparer inn. 

Pensjonerte seg som 37-åring
er historien som viser at det er mulig (hvis du har økonomien) å leve livet slik du ønsker det for PetterKragset handlet det mye om å løpe og å være ute i naturen. Om du ikke har økonomien når du er 37 kan du kanskje sette deg et mål å ha det når du 50. Uansett er det spennende å lese om løperen som valgte en annen sti enn den de fleste av oss går (løper).  Les hele intervjuet som Lars Gilberg har skrevet.

Les om dise og alle de andre medlemsfordelene her

Kondis1407_Forside_640x905.jpg