Ingressbildet: Starten på maraton i 2013.

Over 50 prosent større påmelding for øyeblikket enn i fjor på samme tid for Oslo Maraton. 
Ifjor var det  16576 som fullførte Oslo Maraton i følge resultatene fra resultatdatabasen, i tillegg kom barneløpene. Så rundt 18000 fullførte i fjor. Det var en solid økning fra 13000 fullførende i 2012.

Med 2900 påmeldte på maratondistansen er det nå bare 100 ledige plasser! Taket på maratondistansen er 3000.  Etter at taket er nådd vil eneste mulighet for påmelding være gjennom samarbeidspartnernes deltagerplasser eller gjennom veldedige organisasjoner som for eksempel Aktiv mot kreft.

På halvmaraton er det påmeldt 11 600, 5 090 vil løpe «10 km for Grete». og på kortdistansen 3 km er det  påmeldt 275 deltakere.  I Barnas maraton er det påmeldt 150 løpere.

-Vi har i lang tid hatt høye forventninger når det gjelder påmeldinger. Men vi hadde aldri drømt om at pågangen skulle bli så stor som den nå er blitt. Det ble rekord i fjor – og i år blir det helt sikkert en ny rekord, sier daglig leder Tony Isaksen i SK Vidar i en pressemelding.

Det strømmer på med påmeldinger fra hele Norge, men også en del fra utlandet. Det er ingen tvil om at løpebølgen har nådd nye høyder.

-Folk er opptatt av å komme seg i form, samt ha en målsetting som man jobber for å realisere. Danske Bank Oslo Maraton har tydeligvis blitt et viktig mål for svært mange. Folk i alle aldre vil delta på løpsfesten i Oslos gater, sier Tony Isaksen.

Meld deg på Oslo Maraton.

Kondismedlemmer får rabatt ved påmelding til Oslo Maraton.
Er du ikke medlem i Kondis, kan du melde deg inn her.
Har du lyst til å ha med en venn, kan du gi han/henne et medlemskap i Kondis som gave her.

Se vår omfattende dekning av Oslo Maraton ifjor.
Se bilder fra tidligere Oslo Maraton på vår samleside.

IMG_2297 (640x505).jpgFra halvmaraton i 2013.    Foto: Olav Engen