Kjetil Foss Angeltvedt og Mhretu Dessaleng raskest av mennene
Hege Eikemo vant Fanamilen på 37.24, mens eldstedatter Martine Eikemo Borge var suveren på femkilometeren med 20.06. Kjetil Foss Angeltvedt vant langløypa på 30.18 etter en spennende duell med Bjarte Vik. Kortløypa ble vunnet av Mhretu Dessaleng på 16.05.

Foreløbig resultatliste

Det var ca. 1200 deltakere i årets løp, litt flere enn i fjor. Vel 700 valgte 5 km-løypa, knappe 500 tok den lange løypa på ca 9,6 km.

Under finner du bildene fra innkomst og premieutdeling. Klikk her for å se bildene fra start langløypa

Det er en halv kilometer til mål, og de tre som har hatt følge hele veien er fremdeles sammen. Foto: Eli Simmenes

Kristian Jarnung har sluppet når det er 300 m igjen,

Bjarte Vik og Kjetil Foss Angeltvedt er likt når det gjenstår 200 meter.

Seieren er sikret for Kjetil Foss Angeltvedt, som kom i mål på 30.18, 7 sekunder dårligere en Bjarte Viks vinnertid i fjor.

Ronny Bertelsen (t.v.9 og Tom Johannessen i mål på 37.53 og 37.56.

Monika Bru

Nr. 461 Ingrid Kjørsvik og Cecilie Thømt.

Grethe Albrektsen

Nr. 1228 Anders Huun Monsen ble nr. 4 på 5 km. Til høyre gustav Blom som løp langløypa på 47.19.

Unge Mona Synnøve Nilsen ble nr. 4 på 5 km på 22.37.

Ingrid Smith-Sivertsen løp på 22.55.

Sigrun Molland

>

Øyvind Haugland og Anders Hatland

Jørgen Axelsen (nr. 1005), Sondre John Huun og John Magne Singelstad betrakter innkomsten.

Didrik Wie Soltvedt er nesten i mål på 5 km.

Glad vinner: Kjetil Foss Angeltvedt

Hege Eikemo og Martine Eikemo Borge, vinnere av hver sin distanse som så mange ganger før i løpene i Bergen. 15-årige Martine satser mest på 400 og 800 meter, og har hatt en imponerende sesong både på bane og i gateløp. Foto: Oddny Ringheim