Vegard Fredheim tok teten fra start.

Bare noen meter senere - Fredheim fremdeles i tet foran Jon Evensen og Tor Håkon Viken. (Foto: Jørgen Skaug). Fredheim endte på 6. plass i klasse MI med tiden 8.10.7.  Tor Håkon Viken vant klasse M3 med tiden 7.33.9

Øyvind Viken i tet før stigningen opp til sæteranlegget. Kveldens vinner Bernt Bjørnsgaard er her nr 7.

Bernt Bjørnsgaard spurtbeseirer Jon Evensen.  Bernt Bjørnsgaard la opp sin orienteringskariere i fjor, men viser at han fremdeles er i god form. Sluttidene ble 7.33,2 og 7.33,9.

Lars E Stinterud leder an et kobbel med løper. Til venstre i hvitt ses Rex Hinchliffe fra Lif som ble nr 2 i klasse M4 med tiden 7.55,0. Til høyre i hvitt er Tor Erik Bakken i fint driv. Han ble nr 8 i klasse M3 med tiden 8.45.00. Stinterud kom i mål som nr 7 i klasse M3 med tiden 8.38,3.

Sondre Kvikne Dotterud debutert i Sørdalskarusellen og løp inn til en fin andreplass i den yngste klassen. Tiden ble 9.21,1.  Geir Løkken ble nr 5 i klasse M5 med tiden 9.49,4.

Heidi Aunaas her foran Alfred Unosen, Arne Stonor og Åge Ludvigsen.

Børre Storhagen ble nr 10 i klasse M3 på tiden 10.19,8.

Leiv Roar Østerhage ble nr 8 med tiden 11.07,4, men ble slått av han som her kommer bak. Erik Smidesang løp inn til 7. plassen med tiden 11.05,3.

Eirik Stonor og Erik Engen Korsæth i fint driv.  Erik ble nr 5 med tiden 13.15,4 mens Eirik ble nr 6 med tiden 14.24,8.

Arve Nordeng (nr 8 i M4 8.57,6) puster godt ut før den siste bakken. Halsende bak kommer Robert Granseth som vant klasse M0 med tiden 8.58,4.  Rett bak i blått følger Hilde Håkenstad som vantklasse K3 med tiden 9.03,9. Anders Reiten i gult blr nr 2 i klasse M5 med tiden 9.00,5  (Foto Jørgen Skaug)

Brit Tofte i fin driv inntil 2. plass i klasse K4 med tiden 9.14,1 Rett bak følger Knut Roland som ble klokket inn til 9.15,9 og førsteplass i klasse M2.  (Foto: Jørgen Skaug)