Hilde Ringsbu fra Rømskog raskeste kvinne på maraton
Vinnerne+fikk+flotte+blomsterkranser.+Hilde+Ringsbu+fikk+sin+etter+%E5+ha+l%F8pt+i+m%E5l+p%E5+uoffisell+tid+4.10%3A11
Vinnerne fikk flotte blomsterkranser. Hilde Ringsbu fikk sin etter å ha løpt i mål på uoffisell tid 4.10:11
Inge Morten Braut raskeste mann på maraton
Inge+Morten+Braut+l%F8p+inn+til+uoffisiell+tid+3%3A22%3A46
Inge Morten Braut løp inn til uoffisiell tid 3:22:46
Vinnere av halvmaraton
Tina Karlsson og Tommy Bjørndalen ble vinnere av halvmaraton på hhv tidene 1:50:23 og 1:24:04 (uoffisielle tider). Kondis har dessverre ikke bilder av vinnerne.
Tre lykkelige klassevinnere på halv maraton
Julian+Jonassen%2C+%28t.v.%29%2C+ble+klassevinner+i+klassen+60-64+%E5r.+Tore+Bjerkrheim+%28i+midten%29%2C+krysset+m%E5llinjen+som+nr+2+og+ble+klassevinner+i+klassen+40-44+%E5r.+Ole+Arne+Schlytter+l%F8p+i+m%E5l+som+5.+mann++og+klassevinner+i+klassen+45-49+%E5r.+
Julian Jonassen, (t.v.), ble klassevinner i klassen 60-64 år. Tore Bjerkrheim (i midten), krysset mållinjen som nr 2 og ble klassevinner i klassen 40-44 år. Ole Arne Schlytter løp i mål som 5. mann og klassevinner i klassen 45-49 år.
Etter løpet var det mulighet til å nyte sola og varmen. Et lite steinkast fra målområdet var det muligheter til en velfortjent dukkert i Rømsjøen.
Fornøyde halvmaratonløpere
%3C%2F%3EHelene+Gl%F6tta+ledet+l%F8pet+n%E5r+det+var+igjen+1%2C5+-+2+km%2C+men+ble+tatt+igjen+av+vinneren+Tina+Karlsson+og+ble+til+slutt+nr+2+p%E5+dagens+halvmaraton.+%0D%0A%0D%0AJeg+hadde+ikke+krefter+igjen+til+%E5+svare%2C+n%E5r+Tina+Karlsson+tok+meg+igjen%2C+sier+en+allikevel+forn%F8yd+Helene+Gl%F6tta%2C+etter+l%F8pet.+%3C%2F%3E
Helene Glötta ledet løpet når det var igjen 1,5 - 2 km, men ble tatt igjen av vinneren Tina Karlsson og ble til slutt nr 2 på dagens halvmaraton. Jeg hadde ikke krefter igjen til å svare, når Tina Karlsson tok meg igjen, sier en allikevel fornøyd Helene Glötta, etter løpet.
Signy+Henden-Rusti+ble+klassevinner+i+sin+klasse+65+-+69.+
Signy Henden-Rusti ble klassevinner i sin klasse 65 - 69.
Astrid+Ranveig+H%E5vind+har+mottatt+medalje+etter+vel+gjennomf%F8rt+halv+maraton.+Ranveig+var+3.+kvinne+som++krysset+m%E5llinjen+p%E5+halv+maraton.
Astrid Ranveig Håvind har mottatt medalje etter vel gjennomført halv maraton. Ranveig var 3. kvinne som krysset mållinjen på halv maraton.
Hilde Ringsbu på vei mot mål på maraton
Maratondebutant
Lars+Vestrum+Olsson%2C+Asker+skiklubb%2C+slapper+av+etter+%E5+ha+gjennomf%F8rt+sin+f%F8rste+maraton+p%E5+3%3A35%3A03+%28uoffisill+tid%29.+Lars+ledet+lenge+maratonl%F8pet%2C+men+etter+32+km+ble+han+innhentet+og+endte+til+slutt+p%E5+7.+plass.+Lars+ble+nr+2+i+sin+klasse+18-34+%E5r.+Lars+er+usikker+p%E5+om+han+kommer+til+%E5+l%F8pe+flere+maraton.+L%F8pe+vil+han+alltid+gj%F8re%2C+men+vil+kombinere+l%F8ping+med+sv%F8mming+og+sykling.+I+triatlon.
Lars Vestrum Olsson, Asker skiklubb, slapper av etter å ha gjennomført sin første maraton på 3:35:03 (uoffisill tid). Lars ledet lenge maratonløpet, men etter 32 km ble han innhentet og endte til slutt på 7. plass. Lars ble nr 2 i sin klasse 18-34 år. Lars er usikker på om han kommer til å løpe flere maraton. Løpe vil han alltid gjøre, men vil kombinere løping med svømming og sykling. I triatlon.
Uten mat og drikke duger heltene ikke
Løperne satte stor pris på god servering og service under løpet, både på norsk og svensk side. Etter løpet fikk løperne kjøpt rømmegrøt og spekemat, og det ble også godt mottatt av slitne løpere.