Jubilerte med deltakerrekord

Martin Kjäll-Ohlsson og Jessica Gunnarson vant årets Nøklevann Rundt. Joachim Skorge og Hanne Kristiansen vant kortløypa. Dermed ble det full pott til Vidar. Hele 417 deltok i Nøklevann Rundts 25. utgave. Årets tallerken i jubileumsløpet hadde Nøklevann med løypa tegnet rundt inn rundt vannet.
Det var bortimot perfekte løpsforhold i Østmarka denne lørdagen i midten av oktober.
Fin temperatur omlag 12 grader, vindstille og overskyet.
Masse folk hadde tatt turen for å delta og mange kom for å se på.

Derfor holder Nøklevann Rundt populariteten,
Nøklevann Rundt har en krevende og artig løype i flott skogsmiljø. Arrangementet er publikumsvennlig ved at du kan se en lang innspurt og ved at arrangementet går i ett når det først er i gang. Her er både bredde og mange eliteløpere med. Barneløp med pølser derpå ser ut til å gjøre det hele meget familievennlig.
De fine tallerknene.

Flere bilder og resultater

Deltakerrekorder
Hvor mange løpsarrangement som startet opp tidlig på 80-tallet kan skryte av deltakerrekord i 2006?
Aldri har så mange deltatt i Nøklevann Rundt. Med 87 fullførende i barneløpet var det totalt 417 deltakere. I selve hovedløpet. det som nå er den lange løypa, som startet i 1982, ble det også deltakerrekord med 236 fullførende.
Totalt for 10 og 5 km var det 330 fullførende, 7 bak deltakerrekorden fra 1998.

Først til pølsene

Jens Petter Toresen, Bækkelaget tok ingen sjanser og spurtet først inn til pølsefatet. 3.35 var en imponerende tid av Toresen som først fyller 10 år i desember. Toresen driver med fotball, ski og friidrett.

Klubb Idrettsklubb

Her ser vi noen av de som løper for Klubb Idrettsklubb, som selvfølgelig har egen nettside og som du finner her
Vinnerne på kort løypa +2

Joachim Skorge og Hanne Kristiansen sørget for dobbelseier til Vidar i den korte løypa. De var godt fornøyd både med egne løp og arrangementet.

Rett i mjølkesyra

Nøklevann Rundt er ingen lett løype. Her er vi i bakken like etter start hvor det gjelder å ikke kjøre for hardt, gjør du det kommer mjølkesyra kjappt! Martin Kjäll-Ohlsson, Vidar har tatt teten og den holdt han helt inn. Martin som for bare to uker siden løp Oslo Maraton, fortalte at beina var helt fine. Martin er nå en av de som har vunnet både 5km og 10km i Nøklevann Rundt. Martin vant 5km i 1994 og 1995.

Jessica Gunnarsson med sterk tid

Jessica Gunnarsson noterte sterke 37.29 i den 9,7 km lange løypa. Det var 50 sekunder kjappere enn vinnertiden hennes i fjor og det er kun Veslemøy Hausken som har løpt fortere. Som Martin har Jessica vunnet både den lange og korte løypa i Nøklevann Rundt. Nå gjenstår det en halvmaraton under treningsoppholdet i Spania med Vidar før det blir et solid treningsopphold for Jessica.

Aase-Kari Eriksen

I fjor løp hun på 43.55, i år ble det 39.38 og en andreplass.

Trond Olav Berg

Trond Olav Berg er en av Bølers egne og mest profilerte løpere. Ikke ofte å se i konkurranser men "alltid" i Nøklevann Rundt. Det har ikke blitt noen topplassering for Berg hverken ifjor eller i år (9 og 11 plass) men neste år satser dobbeltvinneren (1998 og 2002) på å komme tilbake med en sterkere tid og plassering.

Jubileumstallerken

25 år i år og som deltakertallene viser i høyest grad meget oppegående. Noe av det som deltakerne alltdi har satt pris på med Nøklevann Rundt er tallerkenen som alle deltakere får. Håndtegnet med motvi fra Østmarka. I jubileumsløpet var det selve Nøklevann med løypa som var motivet.

Farligere enn bikkja!

For mange løpere er bikkja det skumleste å møte på i løypa...men kanskje ikke nå lenger? Kjetil Kveli gjorde sitt 10 løp i Nøklevann Rundt

Sterkt publikum 1

Det var mange kjente fjes å se langs løypa. her har vi 3 av damene som heiet ivrig på 10km-løperne.
kondis.no spør: Hvem er det vi ser her?