Gjermund Sørstad, SK Vidar, vant i år som i fjor den korteste distansen. Hans vinnertid på 5 km ble 15.56. Tradisjonen tro stilte han også denne gangen opp i dress og slips på årets siste løp.
Raskeste kvinne var Lilian Fennema, PAC Nederland. Hun løp på 18.18 min. Totalt var det 110 løpere som løp den 5 km lange løypa.

Dagens lengste distanse var det årets norske mester på maraton, Margrethe Løgavlen, Teie IF, som vant. Hun løp den 12 km lange løypa på 45.10. Raskest blant mennene var Bjørn Johannessen, Halden IL. Han løp på 40.22 og tok med det sin tredje strake seier i Tønsbergløpet.

Løypene gikk på gangstiene fra Tønsberg retning Horten. Vending etter halvløpt distanse. Det var omtrent 5 varmegrader, snøfritt og lite som minnet om at vi er omtrent midtvinters. Likevel var det litt rim og frost på bakken, noe som gjorde det småglatt å løpe.

Start 5 km
Reidar+Lindquist%2C+Flint+%28647%29+kom+p%E5+3.+plass+med+16.10.+Bak+ham+skimter+vi+vinner+Gjermund+S%F8rstad+i+dress+og+nisselue.+%0D%0A%0D%0AAndreas+Iversen%2C+Oseberg+Skilag+%28661%29+vant+klassen+gutter+12-16+%E5r+med+16.52.
Reidar Lindquist, Flint (647) kom på 3. plass med 16.10. Bak ham skimter vi vinner Gjermund Sørstad i dress og nisselue. Andreas Iversen, Oseberg Skilag (661) vant klassen gutter 12-16 år med 16.52.
Holder tradisjonen ved like
Gjermund+S%F8rstad+vant+ogs%E5+denne+gangen+den+5+km+lange+l%F8ypa+i+T%F8nsbergl%F8pet+i+dress+og+slips.+Hans+vinnertid+ble+15.56.
Gjermund Sørstad vant også denne gangen den 5 km lange løypa i Tønsbergløpet i dress og slips. Hans vinnertid ble 15.56.
Start 12 km
Det+gikk+fort+unna+i+starten+p%E5+12+km...+Fremst+%28i+bl%E5tt+og+svart%29+ser+vi+Gl%F8er+Gl%F8ersen%2C+T%F8nsberg%2C+som+kom+p%E5+2.+plass+totalt.+Helt+til+h%F8yre+er+l%F8pets+vinner+-+Bj%F8rn+Johannessen%2C+Halden.+Mellom+disse+Vidar+Kalnes%2C+Nykirke+%28som+ble+nummer+fire+totalt%29+og+Rolf+B%F8hn%2C+Halden+%28som+var+dagens+tredje+raskeste+mann%29.
Det gikk fort unna i starten på 12 km... Fremst (i blått og svart) ser vi Gløer Gløersen, Tønsberg, som kom på 2. plass totalt. Helt til høyre er løpets vinner - Bjørn Johannessen, Halden. Mellom disse Vidar Kalnes, Nykirke (som ble nummer fire totalt) og Rolf Bøhn, Halden (som var dagens tredje raskeste mann).
Norsk mester på maraton
%C5rets+norske+mester+p%E5+maraton%2C+Margrethe+L%F8gavlen%2C+Teie+IF%2C+vant+12+km+i+T%F8nsbergl%F8pet+p%E5+45.10.
Årets norske mester på maraton, Margrethe Løgavlen, Teie IF, vant 12 km i Tønsbergløpet på 45.10.
Tredje strake
Bj%F8rn+Johannessen%2C+Halden%2C+tok+sin+tredje+strake+seier+p%E5+12+km+i+T%F8nsbergl%F8pet.+Denne+gangen+l%F8p+han+inn+p%E5+40.22.
Bjørn Johannessen, Halden, tok sin tredje strake seier på 12 km i Tønsbergløpet. Denne gangen løp han inn på 40.22.