Våland 4.løp - rapport og resultater.

Av Søndeland.

Våland Løpskarusell 4.løp 15.2.07

Fremtiden i Rogalands løpermiljø er spennende. 17årige Lars Erik Malde, en av Skjalgs mange unge lovende mellomdistanseløpere, løp torsdag sin tidligere bestetid ned fra 15,42 til 15,34. Fine perser ble notert også i kort løypa av unge Skjalg løpere. Kanskje Gular skal se opp for andre vestlendinger når det nærmer seg stafett oppover mot Besserud. Nå er jo også Haugesund med i Oslo, men selv om Urige Buta nå er skadefri - virker suveren i Norge, kan han neppe løpe alle etappene alene. Frem til i fjor var det bare Per Inge Torkelsen som hadde en plan om dette laget het Norheim.

Karusell vinner sammenlagt ble i år som de 2 foregående år Ger van Graas fra Statoil. Klubb kameratene Olav Hagland ble nr 2 og Ola Vestavik nr 3.

30 løpere deltok, noe færre enn i de 3 øvrige karusell løp som denne 9.sesong for Våland karusellen igjen merker at løper interessen er på full fart fremover

RESULTATLISTE FØLGER:

Våland løpskarusell 4.løp - 15.februar 2007

Resultat – lang løype 4,8km
Kvinner 17-39år
1. Ellen Dahl, Skjalg 20,10

Menn 17-39år
1. Daabayaa Badhaso, Skjalg 14,24 (ny løyperekord)

Karusell vinnere - statutter
Resultat alle 4 løp sammenlignes og gis en prosentvis prestasjonsfaktor - Wava tabellen – hvor prestasjon målt mot avstand til verdens beste tid for tilsvarende distanse og tilsvarende fødselsår. Minimum 3 av karusellens 4 løp må løpes for å telle med.