Klar seier til Fride Wullum
Fride+Wullum+fra+Vidar+jubler+etter+eieren+i+Ranheim+Rundt.+%28+Foto.+Olav+Vikvang+%29
Fride Wullum fra Vidar jubler etter eieren i Ranheim Rundt. ( Foto. Olav Vikvang )
Fride Wullum fra Vidar tok en klar seier i det 7,2 kilometer lange landeveisløpet Ranheim Rundt. Hun fikk bra følge av Kari-Anne Myhre fra Verdal som er tilbake for fullt en trøbblete fjorårssesong.
Klasseseier og andreplass totalt til Kari-Anne
Kari+-Anne+Myhre+fra+Verdal+vant+klasse+J+19+-+22+%E5r+p%E5+dagens+nest+beste+tid.%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Kari -Anne Myhre fra Verdal vant klasse J 19 - 22 år på dagens nest beste tid.( Foto: Olav Vikvang )
Glade jenter
B%E5de+Fride+Wullum+%28+205+%29+og+Kari-+Anne+Myhre+%28221%29+var+forn%F8yde+med+sine+l%F8p.+%28+foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Både Fride Wullum ( 205 ) og Kari- Anne Myhre (221) var fornøyde med sine løp. ( foto: Olav Vikvang )
Henrik Grøseth raskeste Herreløper
Vinneren+Henrik+Gr%F8seth+i+ensom+majestet+mot+m%E5l.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Vinneren Henrik Grøseth i ensom majestet mot mål. ( Foto: Olav Vikvang )
Henrik Grøseth fra Rindals- Troll var raskeste herreløper da han gjennomførte de 7,2 kilometrene og vant klasse 35 - 39 år på 22.29.3 og var med det 16,4 sekunder foran nummer to , vinneren av klasse Menn senior, Rune Opem fra Stjørdal FIK. Fjorårsvinneren. Terje Olsen fra Danica Pension, vant klasse 40 - 44 år på dagens fjerde beste tid.
Totalt 78 gjennomførte Ranheim Rundt
Starten+har+g%E5tt+og+vinneren+239+Henrik+Gr%F8seth+er+allerede+langt+fremme.Fjor%E5rsvinneren+Terje+Olsen+med+251%2C+bak+ham+nr+223+Rune+Opem%2C+vinner+av+MS+og+203+Arnt+Inge+Nilsen+fra+ASK%2C+tredje+beste+tid+totalt.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Starten har gått og vinneren 239 Henrik Grøseth er allerede langt fremme.Fjorårsvinneren Terje Olsen med 251, bak ham nr 223 Rune Opem, vinner av MS og 203 Arnt Inge Nilsen fra ASK, tredje beste tid totalt. ( Foto: Olav Vikvang )
Flere bilder
Arnt+Inge+Nilsen+fra+ASK+l%F8p+inn+til+en+andreplass+i+MS+og+tredje+beste+tid+totalt.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Arnt Inge Nilsen fra ASK løp inn til en andreplass i MS og tredje beste tid totalt. ( Foto: Olav Vikvang )
Klasse seier til Terje Olsen
Totalvinneren+fra+i+fjor%2C+Terje+Olsen+fra+Danica+Pension+vant+klasse+40+-+44+%E5r+p%E5+dagens+fjerde+beste+tid.%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Totalvinneren fra i fjor, Terje Olsen fra Danica Pension vant klasse 40 - 44 år på dagens fjerde beste tid.( Foto: Olav Vikvang )
Spreke damer
Wenche+Lande+fra+By%E5sen+vant+klasse+50+-+54+%E5r+p%E5+sterke+30.35%2C3+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Wenche Lande fra Byåsen vant klasse 50 - 54 år på sterke 30.35,3 ( Foto: Olav Vikvang )
Unge talenter
Ranheims+egne+stortalent+p%E5+800+meter.+17+%E5r+gamle+Simen+Berg+Saksvik+tok+Ranheim+Rundt+som+trening.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Ranheims egne stortalent på 800 meter. 17 år gamle Simen Berg Saksvik tok Ranheim Rundt som trening. ( Foto: Olav Vikvang )
Friske unggutter
14+%E5r+gamle+Martin+Riseth+fra+Lundemo+var+en+av+tre+friske+gutter+i+klassen+fra+samme+klubb.+Martin+ble+nr.+2.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang%29
14 år gamle Martin Riseth fra Lundemo var en av tre friske gutter i klassen fra samme klubb. Martin ble nr. 2. ( Foto: Olav Vikvang)
En av de mange
184+Frode+Sundal+fra+Jonsvatnet+IL+er+en+av+de+mange+l%F8psglde+som+deltar+i+slike+l%F8p.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang%29
184 Frode Sundal fra Jonsvatnet IL er en av de mange løpsglde som deltar i slike løp. ( Foto: Olav Vikvang)
Duellen
256+Erling+Kvernr%F8d%2C+Fra+Ranheim%28+58%29+og+vinneren+av+klasse+75+-+79+%E5r%2C+213+Ingolf+H%E5dem+fra+NTHI+hadde+sin+private+fight+ute+i+l%F8ypa.+Elstemann+H%E5dem+trakk+det+lengste+str%E5et.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
256 Erling Kvernrød, Fra Ranheim( 58) og vinneren av klasse 75 - 79 år, 213 Ingolf Hådem fra NTHI hadde sin private fight ute i løypa. Elstemann Hådem trakk det lengste strået. ( Foto: Olav Vikvang )