Anna Margrethe Tråve og Kristian Monsen (bildet) var som ventet soleklare vinnere på henholdsvis 4.7 og 8.8 km terrengløp fra Råholthallen tirsdag kveld.

290 løpere fullførte det 8.løpet i årets RBIR-karusell i fint kveldsvær.

ALLE RESULTATER

Samleside for løpskarusellene og andre løp på Romerike 2007

Snart er nok en karusellsesong over. Etter dette løpet er det bare to løp igjen i årets RBIR-karusell. Først 800 meter på det nye friidrettsdekket på Lillestrøm stadion 11.september, og helt til slutt 3+5 km terrengløp fra Harasletta i Gjerdrum.

Løpsklubben 1814 BIL var arrangør av terrengløpet (noe vei i begynnelsen og slutten) fra Råholthallen. Damene løp 4.7 kilometer, mens gutta måtte ut på en periodevis kupert 8.8 kilometer.

Det ble veldig gode vinnertider, og Anna Margrethe Tråve distanserte nest beste dameløper - May Britt Hustad - med hele 1.27. Anna løper vanligvis i lang løype (samme som gutta) men valgte denne gangen å matche flertallet av jentene i den kortere løypa.

Kristian Monsen var enda mer overlegen enn Anna.
Det gikk nesten fire minutter før Jan Kristian Bredesen dukket opp som andremann, og tiden 30.22 er ny løyperekord i denne løypa. Kristian var strålende fornøyd med tiden som var over minuttet raskere enn han hadde i fjor.
Nå er han mer enn klar for helgens Postmesterskap (NM for ansatte i posten som arrangeres fra Jessheim stadion) hvor han skal løpe både baneløp og terrengløp.
Ivar Molstad Årnes 60.44 M75-79
Bilder fra RBIR-karusellen på Råholt: De seks første bildene er tatt av Kaci Cecilie Troberg en snau kilometer etter start i herreløypa.
De øvrige bildene er tatt av Olav Engen i målområdet.
Supermosjonistene+-+langt+fram+i+feltet.+Vi+ser+blant+annet+1141+Tore+W+Wirum%2C+1136+Thomas+Heiberg+Johansen%2C+1181+Magne+Loftesnes%2C+Bj%F8rn+Mol%F8kken+og+haren+som+er+1544+Arne+J%F8rgen+Kildahl.
Supermosjonistene - langt fram i feltet. Vi ser blant annet 1141 Tore W Wirum, 1136 Thomas Heiberg Johansen, 1181 Magne Loftesnes, Bjørn Moløkken og haren som er 1544 Arne Jørgen Kildahl.
Bernt+Hoel+fra+Hurdal+l%F8p+bra%2C+og+endte+p%E5+4.plass+totalt+%28nummer+to+i+Menn+40-44+%E5r%29.
Bernt Hoel fra Hurdal løp bra, og endte på 4.plass totalt (nummer to i Menn 40-44 år).
1245+Asbj%F8rn+Oppegaard+kommer+sammen+med+Eivind+Tveter.+Asbj%F8rn+ble+nummer+4+i+Menn+50-54+%E5r%2C+mens+Eivind+nok+%E5pnet+i+raskeste+laget+og+kom+inn+som+12.mann+i+Menn+40-44+%E5r+nesten+3+minutter+etter+Asbj%F8rn.
1245 Asbjørn Oppegaard kommer sammen med Eivind Tveter. Asbjørn ble nummer 4 i Menn 50-54 år, mens Eivind nok åpnet i raskeste laget og kom inn som 12.mann i Menn 40-44 år nesten 3 minutter etter Asbjørn.
Startnr+1311+er+S%F8rum+fra+Gjerdrum+med+Vidar+til+fornavn%2C+mens+1599+finner+vi+ikke+i+listene.%0D%0A
Startnr 1311 er Sørum fra Gjerdrum med Vidar til fornavn, mens 1599 finner vi ikke i listene.
Men+in+Black+x4.+Vi+ser+blant+annet+1184+Frode+Liland%2C+1142+Eirik+Kristiansen+og+1525+Stig+Henstad
Men in Black x4. Vi ser blant annet 1184 Frode Liland, 1142 Eirik Kristiansen og 1525 Stig Henstad
FFI-gutta+John+Callow+Hayden+%28til+venstre%29+og+Torstein+Olsmo+S%E6b%F8+har+det+hyggelig+sammen+-+og+holdt+f%F8lge+hele+veien+til+m%E5l.
FFI-gutta John Callow Hayden (til venstre) og Torstein Olsmo Sæbø har det hyggelig sammen - og holdt følge hele veien til mål.
Anna+Tr%E5ve+blir+tatt+i+mot+av+Egil+Bredholt+i+m%E5l.+Anna+var+klart+raskest+av+damene+-+nok+en+gang.
Anna Tråve blir tatt i mot av Egil Bredholt i mål. Anna var klart raskest av damene - nok en gang.
Kristin+Moen%2C+sliten+men+forn%F8yd+i+m%E5l.+Det+ble+3.plass+totalt+og+andreplass+i+den+harde+40-44+%E5rs+klassen.
Kristin Moen, sliten men fornøyd i mål. Det ble 3.plass totalt og andreplass i den harde 40-44 års klassen.
Blide+jenter%2C+raske+jenter%2C+gode+venninner+men+harde+konkurrenter.+Inger-Marie+Vinje+fra+oppsal+%28til+h%F8yre%29+knuste+Inger+Berntzen+fra+Fet+med+3+sekunder+p%E5+den+4.7+kilometer+lange+l%F8ypa.+IM+ble+nummer+to+etter+suverene++Anna+i+K50-54+mens+Inger+vant+K55-59.
Blide jenter, raske jenter, gode venninner men harde konkurrenter. Inger-Marie Vinje fra oppsal (til høyre) knuste Inger Berntzen fra Fet med 3 sekunder på den 4.7 kilometer lange løypa. IM ble nummer to etter suverene Anna i K50-54 mens Inger vant K55-59.
Diskusjonen+g%E5r+etter+l%F8pet...
Diskusjonen går etter løpet...
Kristian+Monsen+var+godt+forn%F8yd+med+ny+pers+i+l%F8ypa+%28l%F8yperekord%29.+
Kristian Monsen var godt fornøyd med ny pers i løypa (løyperekord).
Hmmm...+hvor+ble+de+andre+av+da%2C+tenker+kanskje+Kristian.+Muligens+f%E5r+postmannen+hardere+konkurranse+i+NM+for+Postansatte+f%F8rstkommende+helg.
Hmmm... hvor ble de andre av da, tenker kanskje Kristian. Muligens får postmannen hardere konkurranse i NM for Postansatte førstkommende helg.
Eidsvollingen+P%E5l+Simonsen+puster+ut+etter+et+l%F8p+han+var+sv%E6rt+godt+forn%F8yd+med.+Han+fikk+2.plass+i+klassen+%2845-49%29+og+5.plass+totalt.++
Eidsvollingen Pål Simonsen puster ut etter et løp han var svært godt fornøyd med. Han fikk 2.plass i klassen (45-49) og 5.plass totalt.
Arne+J%F8rgen+Kildahl+syklet+Birkebeinerittet+3+dager+tidligere%2C+men+bena+var+mer+enn+gode+nok+til+%E5+vinne+klasse+50-54+%E5r+med+god+margin.
Arne Jørgen Kildahl syklet Birkebeinerittet 3 dager tidligere, men bena var mer enn gode nok til å vinne klasse 50-54 år med god margin.
Magne+Loftesnes+syklet+ogs%E5+Birkebeinerrittet+sist+l%F8rdag+%28p%E5+en+glimrende+tid%29+-+men+virket+ikke+synlig+plaget+av+det+da+han+l%F8p+inn+til+dagens+sjette+beste+tid+blant+gutta.
Magne Loftesnes syklet også Birkebeinerrittet sist lørdag (på en glimrende tid) - men virket ikke synlig plaget av det da han løp inn til dagens sjette beste tid blant gutta.
Eldbj%F8rg+Dirdal+Moxnes+l%F8p+guttel%F8ypa+-+og+slo+de+fleste+av+det+slaget.+Det+var+bare+28+av+175+herrel%F8pere+f%F8r+Eldbj%F8rg+i+m%E5l.+Hun+m%E5tte+ogs%E5+se+seg+sl%E5tt+av+klassevinner+Kari+Natvig+med+10+sekunder.
Eldbjørg Dirdal Moxnes løp gutteløypa - og slo de fleste av det slaget. Det var bare 28 av 175 herreløpere før Eldbjørg i mål. Hun måtte også se seg slått av klassevinner Kari Natvig med 10 sekunder.
Her+har+vi+en+Moxnes+til%2C+55+sekunder+etter+Eldbj%F8rg+kom+Ole+Petter+til+m%E5l+-+han+l%F8per+20-24+%E5rs+klassen.
Her har vi en Moxnes til, 55 sekunder etter Eldbjørg kom Ole Petter til mål - han løper 20-24 års klassen.
%D8yvind+Huse+p%E5+vei+inn+mot+m%E5l%2C+eller+p%E5+vei+til+Lidl+%28%3F%29.+Kanskje+begge+deler%2C+men+han+tok+uansett+veien+om+m%E5l+f%F8rst+til+en+tid+under+40+minutter+og+6.plass+i+Menn+45-49+%E5r.
Øyvind Huse på vei inn mot mål, eller på vei til Lidl (?). Kanskje begge deler, men han tok uansett veien om mål først til en tid under 40 minutter og 6.plass i Menn 45-49 år.
Bj%F8rn+Hytjanstorp+er+i+gang+igjen+etter+6-dagersl%F8pet+for+en+m%E5ned+siden.+Denne+gangen+gikk+l%F8ypa+like+ved+trappa+hans+b%E5de+p%E5+utg%E5ende+og+inng%E5ende+tras%E8+-+men+han+slo+f%F8lge+med+de+andre+hele+veien+og+sm%F8g+seg+under+40+minuttersgrensen+med+ett+ynkelig+sekund.
Bjørn Hytjanstorp er i gang igjen etter 6-dagersløpet for en måned siden. Denne gangen gikk løypa like ved trappa hans både på utgående og inngående trasè - men han slo følge med de andre hele veien og smøg seg under 40 minuttersgrensen med ett ynkelig sekund.
Tore+W+Wirum+l%F8p+inn+til+tredjeplass+i+Menn+45-49+%E5r+og+ser+da+ganske+forn%F8yd+ut+med+den+prestasjonen.+Det+var+bare+17+l%F8pere+foran+Tore+i+m%E5l.
Tore W Wirum løp inn til tredjeplass i Menn 45-49 år og ser da ganske fornøyd ut med den prestasjonen. Det var bare 17 løpere foran Tore i mål.
Bengt+Granheim+var+ikke+redd+for+%E5+bli+tr%E5kka+p%E5%2C+der+han+inntar+horisontalen+etter+l%F8pet.+Det+er+lov+%E5+v%E6re+sliten+etter+m%E5lgang.
Bengt Granheim var ikke redd for å bli tråkka på, der han inntar horisontalen etter løpet. Det er lov å være sliten etter målgang.