Løpet er ganske kupert og snor seg rundt Bersevannet. Svein Ove Risa kontrollerte lett inn til seier, på en tid som var en del svakere en hans egen vinnertid fra i fjor.

Svein O Risa har forøvrig vunnet dette løpet 7 av de 9 gangene han har stilt opp. På plassen bak Svein O kom orienteringsløperen Runar Lien og EIK's gode juniorløper Torstein Tengsareid som har hatt en meget god fremgang det siste året.
Beste kvinne var GTI's Milfrid Melberg som nå har 2 napp i vandrepokalen. Med stort og smått var det bortimot 150 deltager i løpet og trimmen, noe Bjerkreim IL skal være godt fornøyd med.

Ulseth og Svela
to gode langrennsløpere som også gjør det meget bra på løp. Øyvind Ulseth(22) spurtslo sin treningskamerat Per Svela(16) med et par sekunder. Meget sterkt av en 15 og 16 åring å komme inn blandt de 10 beste uansett klasse
Kjetil Torgersen
Kjetil Torgersen godt fornøyd med løpet. Kjetil deltar i Dalanetrippelen som består av Stavløpet(ski)-Berseløpet- og Dalane Rundt på Sykkel. I 2006 tok Kjetil en meget sterk 3 plass i denne trippelen.