5. løp 6. desember 2008
Det var strålende forhold for de 135 deltakerne i femte og siste løp i Maratonkarusellen 2008. Stein Ove Risa (bildet) var raskest på halvmaraton med 1:13:14, 20 sekunder foran Alemayehu Sitotaw. Nancy Sommer var beste dame på halvmaraton på 1:30:02. På maraton var det fire kvinner under 3:30, Hilde Solland Plassen var raskest med 3:22:04. En skadet Helge Hafsås vant maraton på 3:02:57 foran Trond Inge Carlsen.

Alle resultater.
Totalt var det 151 deltakere i dette løpet, inkludert funksjonærene som løp torsdag.Det er et stadig tilsig av helt nye løpere i karusellen, og det var mange godord å høre om løypa i Fana og om arrangementet ellers. Det var litt glatt noen få steder i dagens løp, men ikke så glatt at det hadde noen betydelig innvirkning på tidene.

Framgangen i deltakertallet for damene fortsetter både på hel- og halvmaraton. I dag var det fem damer som løp full distanse og 13 som løp halvmaraton.

Første løp i Maratonkarusellen 2009 går lørdag 24.januar.

Svein Ove Risa og Alemayehu Sitotaw var sammen ved ca 8 km.

Kjetil Dyrvik løp alene det meste av veien og kom inn som nr. 3 på 1:18:55.

Helge Hafsås har betennelse i kneene og valgte derfor "bare" en maraton i Bergen i stedet for 24 timer på Bislett. Løpet holdt til 1. plass, men forspranget til nr. 2 var bare to og et halvt minutt.

Nancy Sommer ledet damenes halvmaraton hele veien. Sluttiden ble 1:30:02. Målet for dagen var å komme under 1:30.

Gro Jordalen ble nr. 2 på halvmaraton med 1:33:49.

Hilde Solland Plassen fra Haugesund vant damenes maratonløp på 3:22:04. Personlig rekord er 3:14.

Astrid Dahle (bakerst) ble nr. 3 på maraton med ny pers på 3:26:47. Marit Iden ble nr. 3 på halvmaraton på 1:37:51.

Trond Inge Carlsen ble nr. 2 på maraton. Tiden ble 3:05:17.

Ole Christian Lauki ble nr. 3 på maraton på 3:09:37.

Eliska Vrankova ble nr. 2 på maraton på 3:25:45.