Mats Haldin som tidligere løp for Halden Skiklubb, men som nå løper for IFK Gøteborg, tok en liten snartur innom Halden og var ikke uventet den raskeste i Halden Bruløp. Han tok teten allerede fra start og beholdt den gjennom hele løpet og løp inn til tiden 32:01. De første kilometerene etter start var det Tarjei Sandnes fra Sportsklubben Vidar som lå på andre plass, men Joseph Ogunronbi fra BUL kom sterkt utover i løpet og løp forbi Tarjei Sandnes. Til slutt kom Joseph på andre plass med tiden 34:22, med Tarjei på plassen bak med tiden 34:54. På fjerde plass fulgte beste lokale løper, Bjørn Johannessen med tida 35:16.

Beste dame ble Jorunn Rekkedal fra Ås IL med tida 36:23. Jorunn er også innehaver av løyperekorden som er på 35:43, noe hun ikke var så langt unna denne gang.

Starten har gått. (Foto: Rolf Bøhn)

Storgata etter starten. (Foto: Steinar Øystad)

Vinneren Mats Haldin IFK Gøteborg. (Foto: Rolf Bøhn)

Damevinner Jorunn Rekkedal Ås IL og bak skimtes Lars Steinar Haugen SK Vidar. (Foto: Rolf Bøhn)

Joseph Ogunronbi BUL på andre plass. (Foto: Rolf Bøhn)

Tarjei Sandnes Sk Vidar på inn til tredje plass. (Foto: Rolf Bøhn)

Bjørn Johannessen med fjerde beste tid. (Foto: Rolf Bøhn)

Johan Hellmann Strømstad Løparklubb. (Foto: Rolf Bøhn)

Eiolf Røed Fredrikstad IF vinner av klasse 40-44. (Foto: Rolf Bøhn)

Ulrik Grevle Lulland Moss skiklubb. (Foto: Rolf Bøhn)

Thorbjørn Skjævestad Moss skiklubb. (Foto: Rolf Bøhn)

Wibeke Andersen fra Fredrikstad. (Foto: Rolf Bøhn)

Heidi S. Nygård fra Våler. (Foto: Rolf Bøhn)

Berik R. Øie, Team RP, på vei mot mål. Berit har i år målsetting om å debutere på både halvmaraton og maraton. (Foto: Rolf Bøhn)

Ikke alle hadde det like travelt. (Foto: Steinar Øystad)

Joseph Ogunronbi med Fredriksten i bakgrunnen. (Foto: Steinar Øystad)
Bilder 3 km

Ragnhild Helene Gerhardsen Askim IF vinner av jenter 15-16 år. (Foto: Rolf Bøhn)

Camilla Pettersen Sarpsborg IL. (Foto: Rolf Bøhn)

Kristoffer Larsen Halden IL. (Foto: Rolf Bøhn)