Solfrid (bildet) og Kristian Braathen tok hver sin totalseier på første løp i RBIR-karusellen tirsdag kveld. Gutta løp 3.2 km og jentene 2.3 km i området rundt Jessheim stadion.

Totalt var det 545 fullførende i år mot 554 i fjor. Løpsklubben 1814 var teknisk arrangør for dette første løpet i årets bedriftskarusell. Neste løp arrangeres av FFI på Kjeller tirsdag 12.mai.

Blandt jentene var det ingen som prøvde å henge seg på Solfrid ut fra start, og i mål var hun hele 53 sekunder foran Kristin Moen fra Lørenskog FIL som vant klasse K40-44 på 9.52. Solfrids tid var altså 8.59. I langløypa (herreløypa) var Eldrid Dirdal Moxnes fra Gjerdrum SK klart raskest med 11.11 i et løp som kanskje var jevnbra med kortløypevinneren.

Kristian var ikke like suveren blant gutta som Solfrid var på jentesiden, men 27 sekunder foran Ole Gorm som vant neste heat og klasse 35-39 var solid nok. Kristians tid var 9.40 mens Ole brukte 10.07.

ALLE RESULTATENE

Samleside for løp på Romerike 2009
med link til innbydelser og hjemmesider, resultater og referater...

Bilder fra Jessheim:
Kristian+Braathen+har+en+solid+ledelse+her+3-400+meter+f%F8r+m%E5l+%28foto%3A+Arne+Halvorsen%29.
Kristian Braathen har en solid ledelse her 3-400 meter før mål (foto: Arne Halvorsen).
Alle+jentene+startet+i+samme+heat...+det+var+et+skikkelig+stort+felt+%28foto%3A+Arne+Halvorsen%29.
Alle jentene startet i samme heat... det var et skikkelig stort felt (foto: Arne Halvorsen).
Julie+Heggdal+fra+L%F8renskog+l%F8p+i+yngste+klasse+%28foto%3A+Arne+Halvorsen%29.
Julie Heggdal fra Lørenskog løp i yngste klasse (foto: Arne Halvorsen).
Ole+Gorm+Berg%2C+l%E6rer+p%E5+Str%F8mmen+Videreg%E5ende+skole%2C+vant+M35-39+og+var+nest+raskest+totalt+%28foto%3A+Arne+Halvorsen%29.
Ole Gorm Berg, lærer på Strømmen Videregående skole, vant M35-39 og var nest raskest totalt (foto: Arne Halvorsen).
Arild+J%F8ssing+Kotte+som+l%F8per+for+FLO+Kjeller+vant+M30-34+og+var+4.mann+totalt+%28foto%3A+Arne+Halvorsen%29.
Arild Jøssing Kotte som løper for FLO Kjeller vant M30-34 og var 4.mann totalt (foto: Arne Halvorsen).
Noen+av+kvinnel%F8perne+stiller+i+lang+l%F8ype%2C+som+er+det+samme+som+herrenes+l%F8ype.+Her+er+den+raskeste+av+dem%2C+Eldrid+Dirdal+Moxnes+fra+Gjerdrum%2C+i+kamp+med+vinneren+av+M60-64%2C+Arne+Johansen+fra+Jessheim.+Den+innbyrdes+tvekampen+vant+ungjenta+med+2+sekunder+%28foto%3A+Arne+Halvorsen%29.
Noen av kvinneløperne stiller i lang løype, som er det samme som herrenes løype. Her er den raskeste av dem, Eldrid Dirdal Moxnes fra Gjerdrum, i kamp med vinneren av M60-64, Arne Johansen fra Jessheim. Den innbyrdes tvekampen vant ungjenta med 2 sekunder (foto: Arne Halvorsen).
Nicolai+Menayas+l%F8p+i+yngste+klasse+som+er+M15-19....+men+det+sp%F8rs+om+ikke+denne+karen+er+enda+litt+yngre.+Bra+innsats+var+det+uansett+%28foto%3A+Arne+Halvorsen%29.
Nicolai Menayas løp i yngste klasse som er M15-19.... men det spørs om ikke denne karen er enda litt yngre. Bra innsats var det uansett (foto: Arne Halvorsen).
Klart+raskest+av+superveteranene+var+Minerva%5C%27s+Aasmund+Bj%F8rnstad+som+vant+M55-59+%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Klart raskest av superveteranene var Minerva\'s Aasmund Bjørnstad som vant M55-59 (foto: Bjørn Hytjanstorp).
Rolf+Arne+Halseth+fra+UllKisa+IL+ble+nummer+8+i+M40-44+%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Rolf Arne Halseth fra UllKisa IL ble nummer 8 i M40-44 (foto: Bjørn Hytjanstorp).
Ragnar+Solberg+fra+Oppsal+kjemper+seg+mot+m%E5l+til+en+11.plass+i+M55-59+%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Ragnar Solberg fra Oppsal kjemper seg mot mål til en 11.plass i M55-59 (foto: Bjørn Hytjanstorp).
Rolf+Meek+er+back+in+business%2C+det+er+hyggelig+.+Litt+uvant+%E5+se+han+p%E5+16.plass+i+klassen+%28M55-59%29+men...%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Rolf Meek er back in business, det er hyggelig . Litt uvant å se han på 16.plass i klassen (M55-59) men...(foto: Bjørn Hytjanstorp).
Knut+Engen+%28nr+1246%29+kjemper+knallhardt+for+%E5+holde+unna+for+Frank+Antonsen%2C+men+m%E5tte+gi+tapt+med+et+fattig+sekund.+Ikke+noe+%E5+utsette+p%E5+innsatsen+her.+Knut+fylte+forresten+50+%E5r+denne+dagen%2C+og+feiret+blant+annet+med+%E5+l%F8pe+RBIR-karusell+%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Knut Engen (nr 1246) kjemper knallhardt for å holde unna for Frank Antonsen, men måtte gi tapt med et fattig sekund. Ikke noe å utsette på innsatsen her. Knut fylte forresten 50 år denne dagen, og feiret blant annet med å løpe RBIR-karusell (foto: Bjørn Hytjanstorp).
Egil+Bredholt+og+de+andre+funksjon%E6rene+har+tatt+i+mot+545+l%F8pere+i+m%E5l.+Flott+at+det+finnes+arrang%F8rer+%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Egil Bredholt og de andre funksjonærene har tatt i mot 545 løpere i mål. Flott at det finnes arrangører (foto: Bjørn Hytjanstorp).