Det var i går 61 som løp rundt løypa i Borredalen. 12 kvinner og 49 menn. Dette var ny sesongrekord i Borredalen Rundt.

Fredrikstads o-løper Christian Kahrs vant i går Borredalsløpet på 18.17. Dette var kun to sekunder bak årsbeste i Borredalen som Haldens o-løper Jon Pedersen satte forrige tirsdag.

Janne Johansen fra Fredrikstad var beste kvinne i går, og hennes vinnertid på 22.39 var også pers i løypa.

Foruten Borredalsløpet består Fredrikstadkarusellen av Fredrikstadløpet, Titan-løpet, Handyman-løpet, Fem-trykk-løpet og Fredrikstadmarka Rundt.

Arrangementets hjemmeside
Bilder
Resultater følger nedenfor bildene.

61 løpere stilte til start i Borredalen. Det var ny deltagerrekord for året.
(Foto: "Arrangøren")

Fredrikstads o-løper Christian Kahrs vant på 18.17. I fjor løp han på 17.39, som var fjorårets beste tid oppnådd i Borredalen. Midveis i gårsdagens løp passerte Kahrs likt med tiden sin fra i fjor, men han fikk det tungt mot slutten og måtte opp på 18-tallet, kunne Kahrs fortelle etter målgang. Det holdt likevel til solid seier, og tiden var bare 2 sekunder bak årets beste tid satt av o-løper Jon Pedersen sist tirsdag.

Inn til 2. plass kom Bjørn Johannessen, Halden som klokket seg selv inn på 19.07. Persen hans er imidlertid på 18.43 og ble satt i fjor.

Eiolf Røed er blant de ivrigste deltagerne i Borredalen Rundt, og har i år vært med på 7 av de 9 løpene som har blitt arrangert så langt. Sist tirsdag satte han pers med 19.23, og var i går like bak denne persen med 19.31. Det holdt til 3. plass.
(Foto: Bjørn Johannessen)

Per Olaussen kom inn på 4. plass på tiden 20.26. Persen til den tidligere eliteløperen i orientering er imidlertid så sterk som 17.04.

Lasse Lieberknecht har så langt i år deltatt på alle 9 løp i Borredalen Rundt og setter her pers med 20.40.

Knut Tovan er også en trofast deltager i Borredalen Rundt. I går ble det 21.07 og årsbeste på ham.

Oddbjørn Homstvedt er alltid med der det arrangeres mosjonsløp. I går løp mannen fra Trøgstad på 21.31. Bak Homstvedt følger Morten Häbler og Helge Rosnes.

Kai Berg er blant de flittigste deltagerne i Borredalen Rundt, og har vært med på 8 av 9 løp i år. I går ble det 22.27 på Berg, og selv om dette var årsbeste er det litt bak tidene han har ligget på tidligere år. Persen til Kai Berg er på 19.59. På tide å trappe opp treningen igjen, Kai?

Janne Johansen, Fredrikstad IF (til venste) har hatt fin framgang de siste årene. Her løper hun inn til seier og pers i Borredalen med tiden 22.39. I spurtduellen mot Sondre Skaug (til høyre) gikk hun imidlertid på et tap med tre sekunder.

Kari-Ann Nilsen ble nest beste jente med 24.49 - bare 8 sekunder bak persen satt tidligere i år. Nilsen har løpt 7 av 9 løp i Borredalen i år, og vant dessuten Handyman-løpet for et par uker siden. I bakgrunnen på dette bildet ser vi Hege Gathen (til venstre) som ble tredje beste kvinne på 24.55, mens Lasse Simonsen (til høyre) kom inn på 24.53.

Etter målgang er det samling i "sekretariatet" for å puste ut og diskutere tider og plasseringer.