Ronny Hognestad og Anne Jorunn Hodne ble norgesmestre
Ronny Hognestad, Sandnes ble Norgesmester på maraton seint lørdags kveld på 2.32.16. Henrik Sandstad, Steinkjer ble nr. 2 mens Jens Kristian Berg, som kommer fra Tromsø, men løper for SK Vidar, tok 3. plassen. Anne Jorunn Hodne. GTI Stavanger (bildet) løp glimrende og vant dameklassen på 2:47:15. Wenche Lægraid Kvæven, GTI Stavanger ble nr. 2 mens maratondebutant Nina Wavik Ytterstad, SK Vidar tok 3. plassen.
%3Cb%3EPremiepallen%3A%3C%2Fb%3E+De+tre+medaljevinnerne+i+maraton-NM+for+menn%3A+Henrik+Sandstad%2C+Ronny+Hognstad+og+Jens+Kristian+Berg
Premiepallen: De tre medaljevinnerne i maraton-NM for menn: Henrik Sandstad, Ronny Hognstad og Jens Kristian Berg

Det var også veteran-NM i maraton i Tromsø i helga.

Avisa Nordlys
%3Cb%3EMedaljevinnerne+NM+damer%3A%3C%2Fb%3E+F.v.+Wenche+Kv%E6ven+L%E6graid%2C+Anne+Jorunn+Hodne+og+Nina+Wawik+Ytterstad
Medaljevinnerne NM damer: F.v. Wenche Kvæven Lægraid, Anne Jorunn Hodne og Nina Wawik Ytterstad

Flere bilder kommer i kveld.
Starten på maraton. Først ut er Ronny Hognestad. Tempraturen når maraton starter var rundt 6-7 grader. Utover løpet faller tempraturen ned til 4-5 grader. Det var nok flere som hadde for lite klær på seg.
Starten på mila med 829 startende. Audun Domaas Pedersen (3255) ble nr 2 på tiden 33.26, som er ny personlig rekord.
MSM vinner Chepno Kiprotich Samwel etter 12 km i føringa foran Henrik Sansdad. De holdt stor åpningsfart den første mila. Det ble tyngere etter hvert utover i løpet i den kalde sommernatta.
NM-vinner 2009, Hognestad Ronny fra Sandnes IL, åpnet litt roligere den første mila.
Leif Sægrov og Jens Kristian Berg er rett bak. Etter 12 km ligger disse guttene ca 8 min bak Sandstad. Jens kristian kommer sterkere utover i løpet og er bare 30 sekunder etter Sandstad i mål.
Dag Haugland i føringa. Nå har de ca 9 km inn til Tromsø Sentrum etter å ha vært innover fastlandet en tur. Når de kommer inn til sentrum skal de rundt sydspissen til flyplassen og tilbake til sentrum.