Nå får du mellomtider fra SRM
På en HET onsdag løp hele 145 kondisjonister 1,2 eler 3 runder rundt Sognsvann. Arrangøren byr også på en ny tjeneste: Se passeringene på hver kilometer og sammenlign hvordan du har løpt med en hver annen løper.

Sognsvann Rundt Medsols er blant annet kjent som løpet hvor deltakerne gjør det meste sjøl: arrangerer, tar bilder og ikke minst løper. Knut orderud knipset dette bildet før han sjøl la ut på en runde rundt Sognsvann.

OSI har hatt en rekke deltakere og topplasseringer under vårens løp i Østlandsområdet. Ikke minst har Mari Brox og Eirik Gramstad herjet på resultatlistene.
Denne onsdagen var ingen av de tilstede på Sognsvann under det 238 Sognsvann Rundt Medsols men da viste Per Christian Stokke seg frem og vant på 10:33 under de meget kraftkrevende plussgradene.

Arrangørene byr nå y også på strekktider fra hver kilometer i løypa.
Du finner mer om dette på deres hjemmeside srm.as

Arrangøren vil også minne om at Sognsvann Rundt Medsols arrangeres hver onsdag i hele juli, som eneste løp utenfor bane i Oslo.