Snart+start+p%E5+10-kilometeren%2C+vi+ser+vinneren+Erik+Sj%F6qvist+lengst+til+h%F8yre+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Snart start på 10-kilometeren, vi ser vinneren Erik Sjöqvist lengst til høyre (foto: Olav Engen).
Solid+tyvstart+av+kondispresident+Tim+Bennett%2C+eller+bare+sen+oppvarming%3F+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Solid tyvstart av kondispresident Tim Bennett, eller bare sen oppvarming? (foto: Olav Engen).
Britt+Kn%F8sberg+med+tunga+rett+i+munnen+i+det+startskuddet+smeller+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Britt Knøsberg med tunga rett i munnen i det startskuddet smeller (foto: Olav Engen).
Baard+Erik+Haugen+fra+Rustad+IL+ble+nummer+3+totalt+med+37.12+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Baard Erik Haugen fra Rustad IL ble nummer 3 totalt med 37.12 (foto: Olav Engen).
Sverre+Gunnar+Brunstad+fra+arrang%F8rklubben+L%F8renskog+FIL+vant+M40-44+og+var+nummer+4+totalt+med+tiden+37.52+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Sverre Gunnar Brunstad fra arrangørklubben Lørenskog FIL vant M40-44 og var nummer 4 totalt med tiden 37.52 (foto: Olav Engen).
Bergenseren+Bj%F8rn+Tore+Taranger+var+p%E5+bes%F8k+i+hovedstaden+i+forbindelse+med+en+konfirmasjon%2C+og+benyttet+anledningen+til+%E5+l%F8pe+L%F8renskogl%F8pet.+Han+var+en+av+de+freskeste+opp+siste+bakken+da+han+l%F8p+inn+til+4.plass+i+klassen+og+5.plass+totalt+p%E5+38.59.+Uka+f%F8r+vant+han+sammenlagt+i+Knarvikmila+Xtreme+og+Fjord+Norway+Half+Marathon+i+Knarvik+-+to+l%F8p+med+et+par+timer+pause+mellom+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Bergenseren Bjørn Tore Taranger var på besøk i hovedstaden i forbindelse med en konfirmasjon, og benyttet anledningen til å løpe Lørenskogløpet. Han var en av de freskeste opp siste bakken da han løp inn til 4.plass i klassen og 5.plass totalt på 38.59. Uka før vant han sammenlagt i Knarvikmila Xtreme og Fjord Norway Half Marathon i Knarvik - to løp med et par timer pause mellom (foto: Olav Engen).
Johan+Holmgren%2C+L%F8renskog+FIL+kommer+her+foran+en+annen+Johan%2C+Johan+Nordby+fra+Ernst%26Young+BIL.+Stillingen+var+uforandret+i+m%E5l+der+Johan+H+kom+inn+p%E5+7.plass+totalt+med+39.38%2C+2+sekunder+foran+Johan+N+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Johan Holmgren, Lørenskog FIL kommer her foran en annen Johan, Johan Nordby fra Ernst&Young BIL. Stillingen var uforandret i mål der Johan H kom inn på 7.plass totalt med 39.38, 2 sekunder foran Johan N (foto: Olav Engen).
Halvor+Sveen%2C+Ready%2C+vant+M45-49+med+tiden+39.52.+
Halvor Sveen, Ready, vant M45-49 med tiden 39.52.
Ingrid+Skaarer+fra+Koll+IL+var+raskeste+kvinnel%F8per+p%E5+10+km%2C+der+hun+vant+med+43.00+og+l%F8p+fra+de+fleste+mannfolka+%28foto%3A+Arne+Halvorsen%29.
Ingrid Skaarer fra Koll IL var raskeste kvinneløper på 10 km, der hun vant med 43.00 og løp fra de fleste mannfolka (foto: Arne Halvorsen).
Mona+Rydland+vant+K40-44+og+var+nest+raskeste+kvinne++p%E5+10-kilometeren+med+43.56+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Mona Rydland vant K40-44 og var nest raskeste kvinne på 10-kilometeren med 43.56 (foto: Olav Engen).
Jon+Flesj%E5+fra+Askim+l%F8p+inn+til+2.plass+i+M55-59+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Jon Flesjå fra Askim løp inn til 2.plass i M55-59 (foto: Olav Engen).
Ole+Henrik+Troberg+Hytjanstorp+hadde+l%F8pt+barnel%F8pet+litt+tidligere%2C+her+heier+han+p%E5+pappa+Bj%F8rn%2C+som+har+250+meter+igjen+til+m%E5l+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Ole Henrik Troberg Hytjanstorp hadde løpt barneløpet litt tidligere, her heier han på pappa Bjørn, som har 250 meter igjen til mål (foto: Olav Engen).
Starten+har+nettopp+g%E5tt+for+5+km%2C+og+Fredrik+Ole+Andfersen+fra+Koll+IL+er+allerede+i+tet+-+og+ble+der+resten+av+l%F8pet+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Starten har nettopp gått for 5 km, og Fredrik Ole Andfersen fra Koll IL er allerede i tet - og ble der resten av løpet (foto: Olav Engen).
Oddbj%F8rn+Homstvedt+%5C%22krykkemennen%5C%22+fikk+slite+med+den+unge+Nannestadgutten+Rene+F.Larsen+hele+veien%2C+og+m%E5tte+til+slutt+se+Rene+4+sekunder+f%F8r+seg++i+m%E5l+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Oddbjørn Homstvedt \"krykkemennen\" fikk slite med den unge Nannestadgutten Rene F.Larsen hele veien, og måtte til slutt se Rene 4 sekunder før seg i mål (foto: Olav Engen).
L%F8renskog+FILs+Nicolai+Smestad+vant+H17-18+og+var+nest+raskest+p%E5+5+kilometeren+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Lørenskog FILs Nicolai Smestad vant H17-18 og var nest raskest på 5 kilometeren (foto: Olav Engen).