Raskest av kvinnene var østerriske Eva Maria Gradwohl som klokket 2.35.41. Beste norske kvinne ble Linda Helland som løp på 3.42.48.

I tillegg til Kjäll-Ohlsson og Dolsvåg løp to norske - Gunnar Eiterjord og Bård Lyngnes - under 3 timer. Svenske Emil Lerdahl er også såpass norsk at han løper for Strindheim IL, og 2.26.35 og en 17. plass var en oppmuntring etter en sommer med skadeavbrudd.

Martin Kjäll-Ohlsson hadde en svakt fallende kurve i løpet sitt og passerte 5 km på 16.30, 10 km på 33.30 og halvmaraton på 1.11.30. Samtidig var Martin utrolig jevnt plassert hele vegen. Han var aldri dårligere enn nummer 19 og aldri bedre enn nummer 15.

Den raske åpningen blir langt på veg forklart med at løypa i Firenze faller ganske mye de første 5 kilometerne. Totalt har den et netto fall på 56 høydemeter, og det er mer enn det som tillates (1 m per km) for statistikkbruk og rekorder.

Lena Gavelin hadde 1.17.29 og 1.19.42 på sine to halvdeler, men jobbet seg likevel stadig lenger fram i feltet. Halvveis lå hun på femteplass, og enda ved passering 40 km hadde hun tre foran seg - før hun til slutt altså kom på andreplass.

I alt fullførte 8207 løpere årets Firenze Marathon. 1182 av dem var kvinner og 7025 menn