For de som ønsker å sette sin egen kurs, løpe på nøyaktig samme tid som alle andre over hele verden, dele erfaringer, og bli tatt igjen av en virtuell Catcher Car, her er Selfie Run! For å delta i Wings for Life World Run kan man registrere seg ved å kjøpe enten en offisiell plassering, eller - som regjerende Ironman verdensmester Daniela Ryf – delta med Selfie Run, uansett hvor du måtte befinne deg. 

100% av Wings for Life World Run’s startkontingent går rett til forskning på ryggmargsskader. Og nå kan enda flere løpere stille til start i det globale veldedighetsløpet 8. mai 2016. 

Daniela Ryf, en pro triatlet og kvinnelig verdensmester i Ironman, forklarer:
– Det som er så bra er at du fortsatt er en del av det store utvalget av løpere i den globale hendelsen. Kommentatorene på den verdensomspennende livestreamen gir rapporter fra Selfie Run, dine venner kan følge deg fra nettsiden og du blir tatt igjen av den virtuelle Catcher Car. Jeg tror det å være en Selfie Runner kommer til å bli utrolig morsomt og tilfredsstillende for løpere der ute, fordi du ikke bare beviser for deg selv hva du kan gjøre, men du vet at du også kan gjøre en forskjell ved å støtte en god sak. Jeg ser virkelig frem til det, sier Ryf. 

Mange ønsker å støtte aksjonen, men kan ikke komme til et av de offisielle startstedene. Andre foretrekker også rett og slett å løpe et annet sted. Det er hva Selfie Run handler om. Med Selfie Run kan du stille til start akkurat der det måtte passe deg, samtidig som du støtter en god sak. 

Appen lar deg løpe Wings for Life World Run via telefonen søndag 8. mai - hvor en virtuell Catcher Car vil jage deg. Man kan også bruke appen til å trene fram mot løpet, og den kan lastes ned gratis for iOS og Android. 

– Motivasjon er alltid en stor faktor om du trener for konkurranser eller bare prøver å komme i form. Motivasjon er noe Selfie Run kan tilby alle, sier Colin Jackson, Sports Direktør for Wings for Life World Run.

– Det jeg liker med Selfie Run er at du kan velge hva som motiverer deg og du kan sette dine egne mål. Løp i nærheten av hjemmet eller et eksotisk sted, bygg et team eller kjør solo, finn en morsom eller utfordrende løype - alternativene er ganske ubegrenset!, avslutter Jackson. 

Se også tidligere forhåndsomtale på kondis.no

Hjemmeside for arrangementet
Facebooksiden for arrangementet

Les også: 
Kondisreportasje fra Wings for Life World Run 2015
​Kondisreportasje fra Wings for Life World Run 2014

_MG25061.jpg
Foto: Wings for Life