Bildet øverst: 10 km i Fjellaløpet ble vunnet av o-løper Mattias Karlsson, Slevik IL (midten) foran Terje Aggvin, Gular (venstre) og Mats Haldin, Slevik IL. (Alle foto: arrangøren)

Fjellaløpet ble arrangert for første gang i 2010 og ble dermed arrangert for femte gang i år. Løpet består av distansene 5, 10 og 21 km i tillegg til barneløp og går i naturskjønne omgivelser i Trømborgfjella i Eidsberg kommune.

Det var i år totalt 434 fullførende deltagere, inkl. barneløpet. Dette var ny deltagerrekord og første gang over firehundre fullførende. Barneløpet utgjorde 156 av disse.

Sum totalt fullførte: 300 376 312 380 434

Langløypa på 21 km var det Pål Asbjørn Kullerud, Varteig som vant på 1.25.53, mens Anne Marit Arnegaard vant kvinneklassen på 2.14.34.
10 km ble vunnet av Mattias Karlsson på 37.07, dermed slo han løyperekorden til Andreas Høye fra i fjor på 38.00. På de to neste plassene fulgte Terje Aggvin på 38.00 og Mats Haldin på 38.20. Vinner av kvinneklassen på 10 km ble Emma Johansson på 50.11, fulgt av Thea Tollersrud og Inger Lise Hystad på henholdsvis 51.20 og 52.32.
Beste løper på 5 km var Rodgers Mysebu på 20.47, mens Karianne Holene vant kvinneklassen på tiden 23.56.

Komplette resultatlister (PDF)

Kondis-reportasjer fra tidligere utgaver av Fjellaløpet

Arrangementets hjemmeside

deltagerrekord.jpgMye folk og deltagerrekord i den femte utgaven av Fjellaløpet.

mattias-karlsson.jpgMattias Karlsson, fornøyd vinner på 10 km. Karlsson satte også løyperekord med tiden 37.07.

Startfeltet på langløypa på 21 km. Vinner Pål Asbjørn Kullerud (178) har funnet sin posisjon i midten.