Det ble ny deltakerrekord på den femte utgaven av Schjongstesten. 239 deltok på ett eller flere løp, hvorav 187 på barneløpene og 52 i konkurranseklassen.

I dameklassen ble det satt løyperekord av Ida Marie Dahl. Hun hadde selv den gamle rekorden. Den nye rekorden lyder på 5.39. På andreplass kom Marte Bagåsen Mork med 5.51 og tredjeplassen gikk til Maria Aure, 5.52.

I herreklassen ble det også løpt fort. Robert Hansen vant på 5.08, noe som er 7 sek. bak løyperekorden til Tom- Erik Lukkedal. andreplass gikk til Sivert Sælid, 5.21 og tredjeplass til Daniel Olsen på 5.30.

Alle  resultater

2015: Resultater
2014: 75 løpere deltok på Schjongstesten
2013: Lukkedal med rekord i Schjongstesten

Herrepallen med vinner Robert Hansen, bare syv sekunder bak løyperekorden, og med Sivert Sælid og Daniel Olsen på henholdsvis 2. og 3. plass   Foto: Arrangøren

Stor innsats og her er det startnummer 14. Frank Strandli, Hytteplan Sport og Tamim Khwaja som spurter inn til samme tid.   Foto: arrangøren

Full fart i Barneløpet.   Foto: arrangøren