I morgen begynner årets julekalender på Kondis. Det blir spørsmål hver dag med muligheter for å vinne premier.

Årets tema er arrangementer. Men ikke hvilke som helst arrangementer, vi tenker selvfølgelig på kondisjonsarrangementer. Vi vil ta for oss de som har kommet til på terminlista de 10 siste årene. Fra 2007 til 2016.

Som kondisjonist i Norge er man svært privligert. Fjorårets terminliste hadde 1905 løp, 342 sykkelritt og 244 turrenn. I tillegg kan en velge mellom en rekke triatlon, multisport og hinderløp. For ikke å snakke om alle norske som deltar i større eller mindre konkurranser i utlandet.


Vi gir ett eller flere hint hver dag og du har svarfrist til kl.10:00 dagen etter for å sende inn svaret. Gir ikke hintene nok informasjon, er det bare å satse på ett av de tre svaralternativene og håpe at en treffer riktig.

Blant de som har riktig svar trekker vi ut en vinner som får et Kondismedlemskap for 2017 i premie. Eller hvis vedkommende allerede er medlem, blir det en bok som kan velges blant Kondisbøkene i Kondisbutikken.

Premiene sendes ut etterat Julekalenderen er over.  En kan delta på nytt hver dag.

OPPVARMING til Julekalenderen
Som en liten forsmak på konkurransene spør vi i dag hvilket av disse tre arrangement ble på 2000-tallet ikke arrangert et år?

Svaralternativer:
a) Holmenkollstafetten
b) Oslo Maraton
c) Sentrumsløpet

Denne gangen vanker det ikke noe premie, men tipper du, så er du i gang med oppvarminga. Vi gir deg svaret i morgen.

Vel møtt til Kondis sin Julekalender i morgen.