Sammenlignet med tidligere i år har forhåndspåmeldingen økt med nærmere 50% foran årets Furusjøen Rundt-løp.  I fjor sto det 144 på startstreken og med barneløpet startet nærmere 200.
Også trippelen øker deltakelsen. 

 

illustrasjosnfoto_arrangoeren.jpg

Løpet for alle

Det legges opp til to ulike løyper, aktivitetsløype på 17,8 og en mosjonsløype på 7,6 km. Det er med andre ord en fjelltur de fleste kan glede seg til. I tillegg legges det opp til en barne- og ungdomsløype på 1,1 km som kan løpes i en eller to runder.


Dette skriver arrangøren om Furusjøen Rundt-Trippelen i sin pressemelding: 

Furusjoen-Rundt2015-Carl-Fredrik-Hagen-62km (640x418).jpg
Carl Fredrik Hagen vant Furusjøen Rundt-rittet tidligere i år (Foto: Bjørn Hytjanstorp).

Les om årets Furusjøen Rundt ritt

Furusjøen Rundt-Trippelen øker

Furusjøen Rundt-løpet avslutter også årets trippel. Her har deltagerne tidligere gjennomført 45 km skirenn og 70 km terrengritt, før man da må ut på 17,5 km løp på beina.

I år, som i fjor, er det Kjersti Kolseth som leder an i dameklassen med totalttiden 5:28:06 etter at 45 km på ski og 70 km på sykkel er tilbakelagt. 
I år er det fire damer som har fullført Furusjøen Rundt både på ski og sykkel, og er med i kampen om Furusjøen Rundt-trippelen; Kjersti Kolseth, Eli Børde, Ann Helen Løvhaug og Isabel Aarnes.
På herresiden er det Jan Olav Beitmyren som ligger foreløpig i ledelsen med tiden 4:34:12 etter at han har i år fullført både Furusjøen Rundt-rennet og rittet. 
Bare små 15 minutter bak kommer Even Høgenes Oppegaard, deretter Svein Roger Løken fem minutter bak der igjen. Fjorårets trippel-toer, Jon Odden, følger på en foreløpig fjerde plass på tiden 5:04:42
I herreklassen er det i alt 36 menn som har gjennomført sine 45 km på ski og 70 km på sykkel, og som har mulighet til å fullføre årets Furusjøen Rundt-trippel.

 

I fjor så hadde to kvinner og 13 menn fullført både renn og ritt, før løpet avgjorde trippelkonkurransen, så en solid dobling av trippeldeltagere.

Les mer om Furusjøen Rundt på deres hjemmeside.
Slik gikk det i fjorårets Furusjøen Rundt