Marius_Schneider_IMG_20150923_181155.jpgMarius Schneider, BUL tok sin andre seier i SRM i september. Om han løper Bjerkeløpet 11.oktober er ennå uvisst.

For tredje onsdag på rad gikk Sognsvann Rundt Medsols i en 20m kortere, men totalt sett mer krevende løype pga. avstengning av 1km i begynnelsen av løypa forid Byplanetaten skal anlegge lysløype rundt Sognsvann med ferdigstillelse rundt nyttår.

Værforholdene var fine med rundt 13 grader, overskyet og helt vindstille, også knotten trivdes.
Flere som deltok i Oslo Maraton i helgen var med, bl.a. Pernille Antonsen som vant en runde for kvinner.
Etter litt puste problemer som hindret henne fra å løpe for fullt på 3km i OM, løp hun nå for å teste seg før Lidingøloppet som hun skal delta i i helgen. 11.43 var bare 23 sekunder bake persen og i den litt tyngre løypa tyder alt på det ligger godt an foran 3km terrengløp i Sverige.
Appropo terrengløp, så ble siste løpet i Salomon Trail Tour arrangert 50 meter unna SRM med start 30 minutter før. Litt uheldig at løperne skulle måtte velge mellom to løp på mjukt underlag samme dag på samme sted. Vi får håpe dette ikke gjentar seg neste år.

Mathias_Nipen_IMG_20150923_184602.jpgAldersrekord på Mathias Nipen på fire runder. Mobilfoto i overskyet og småmørkt vær Heming Leira

Sjøl om nok løypa regnes som litt tyngre nå (rundt  8-15 sekunder per runde avhengig av nivå) ble det satt to aldersrekorder på fire runder. 26 år gamle Mathias Nipen noterte gode 45.30, mens 54 år gamle Are Aarbrot unnagjorde distansen på 53.32
Thomas Nipen vant to runder på 23.22 og sørget for dobbelt Nipen.

Feragen_Lystad_Leira_IMG_20150923_182343.jpgVIP-publikummet heiet på alle . Fra venstre: Maren Feragen akkurat kommet inn fra sist løp, arrangør Liv Lystad i fin form etter Oslotrippelen og Anne K. Leira freelance-bidragsyter til SRM og aldersrekordinnehaver på SRM foruten  Norgesmesterskap på 100m for veteraner.