PRESSEMELDING:

Under mottoet ” Du trenger bare ett nyttårsforsett” har RE-MILA 2015 åpnet for forhåndspåmelding og har en eksklusiv  kampanje t.o.m. 1. Nyttårsdag. Da får alle deltakere melde seg på til rabattert pris som inkluderer RE-MILA’s populære t-skjorta, og alle som melder seg på  t.o.m. 1. nyttårsdag er også med i trekningen av løpets populære distansevinner-premie; en pall med ved fra Ramnesved.

I løpet av det første døgnet påmeldingen har vært åpenm har 120 meldt seg på.

premiepall_sharpen.jpg
Foto: Per Gilding, Tønsbergs blad

Som et ledd i kampanjen har arrangøren dessuten laget en ”promo”-video for å gi folk inspirasjon og mulighet for å gjenoppleve stemingen fra løpet i høst.

RE-MILA 2014 ble en ubetinget suksess med fulltegnet løp og mange som sto på venteliste for å kunne delta. Til sammen var over 700 løpere påmeldt i de ulike klassene.

 

Vårt nyttårsforsett blir derfor å klatre over den magiske 1000-deltakere milepælen og dermed befeste vår posisjon som ett av de tre store mosjonsløpene i Vestfold sammen med Kristinaløpet og Holmestrand Marathon, sier Løpsgeneral Erling Schjetne.

Alle jeg har snakket med etter løpet i høst var strålende fornøyd og sier at de skal være med neste år. Og så skal de selvsagt ta med seg venner og kjente. Så jeg tror det er realistisk å klare minst 1000. I fjor var jeg litt konservativ og turte ikke bestille mer enn 700 medaljer. I år skal det ikke stå på antall medaljer som tak for antall deltakere

medaljer_sharpen.jpg
Foto: Hege Aasen

RE-MILA 2015 går av stabelen søndag den 11. oktober 2015. ”Vi fortsetter å kjøre dette som et høstløp. Det er et fint og langsiktig mål for deltakerene å trene mot, og det er et tidspunkt som ikke kolliderer med noen andre større arrangementer i distriktet”., sier Schjetne

 ”Vår misjon er å få flest mulig i aktivitet. Vi ønsker å skape et folkelig arrangement som absolutt alle kan delta på. . Derfor var det ekstra gledelig at mer enn 250 barn deltok i fjorårets arrangement. I år har vi derfor bestemt oss for å få med enda flere barn. Vi fortsetter med å ha dette som et gratis tilbud, og vi fortsetter med klassekonkurransen som engasjerte mange barn og foreldre. Nytt i år er at vi vil vi bruke hele overskuddet fra fjorårets arrangement til å sponse de 300 første som melder seg på barneløpet med løpets populære t-skjorte. Det tror vi vil skape en ekstra stor interesse for løpet, samtidig som det er god reklame for oss”, sier løpsgeneralen

ReAvisa_Re-mila_009_NETT_640.jpg
Foto: Stian Ormestad/ www.reavisa.no

ReAvisa_Re-mila_012_NETT_640.jpg
Foto: Stian Ormestad/ www.reavisa.no

”Da håper vi bare at flest mulig smir mens jernet er varmt og nyttårsforsettet er friskt i minnet og melder seg på RE-MILA allerede på torsdag. Du trenger jo bare ett nyttårsforsett” avslutter Erling Schjetne med et smil ;-)

Påmelding til barneløpet kan gjøres her:

https://docs.google.com/forms/d/1PG3wVst-XAmiNAZ0mnNeNOWEkig0YOqbcF85d2F7tF0/viewform?usp=send_form
 

Påmelding til 5 og 10 km kan gjøres her: 

https://topptid.no/myreg/info/1159

REMILA_logo_520.jpg