Den reflekterende effekten øker synligheten i svake lysforhold og er perfekt for blant annet joggerunden, kveldsturen, rideturen, sykkelturen og for merking av gjenstander. 

Det finnes en rekke mulige bruksområder for Albedo 100 Reflective Spray, både for å synes og for at selv skal se ting i mørket. Sprayen fungerer på de fleste materialer, og du kan for eksempel spraye på klær, sko, barnevogner, ryggsekker, hjelmer, sykler, verktøy/redskaper, portstolper, postkasser, hundebånd, halen og bena på en hest eller hund.

Målrettet refleksfunksjon
Albedo 100 Reflective Spray kaster lyset tilbake i samme retning som lyskilden. Når du har et tynt lag av sprayen på klærne og blir belyst av frontlysene på en bil, er det kun personene i bilen som ser refleksjonen fra den sprayede overflaten. Test effekten ved å ta et bilde med blits, for eksempel med mobilkameraet ditt, lys med en sterk lommelykt i øyehøyde eller studer objektet fra en bil med lyset på, fra avstand.

Svensk oppfinnelse
Albedo 100 Reflective Spray er en ny svensk oppfinnelse som gjør det mulig å komplettere tradisjonelle reflekser med en helt ny måte å synes på i trafikken. Albedo 100 Reflective Spray produseres i Norge.

TIPS: Det er enkelt og gøy å spraye dekorative symboler og tekster som reflekterer lys. Klipp ut sjablonger av papir eller papp og hold dem fremfor objektet du skal spraye på.

Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktet. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktet. 

Reflective Spray_dispenser.jpg

Albed-100_loeper.jpg
Ved å spraye Albedo 100 Reflective Spray på klær eller gjenstander oppnår man refleksvirkning og øker synligheten i mørket. (Alle foto: Albedo 100)