Skoytetrase_Sjusjoen.jpg

PRESSEMELDING:

Sjusjøen IL Natrudstilen og Sjusjøen Langrennsarena har gleden av å invitere til Sjusjøen Fri, et turrenn i skøyting som går i vakker fjellnatur fra Natrudstilen til Sjusjøen.

Lørdag 28. mars, palmelørdag, har du muligheten til å starte påskefeiringen i landets fineste skøyteløyper, i en trasé på rundt 30 kilometer.

(Arrangørfoto)

Konkurransen starter på Sjusjøen Skisenter i Natrudstilen. Derfra går løypa videre til Ljøsheim, der det vil være en drikkestasjon, før den fortsetter til forbi Midtfjellet til Kroksjøen. Der vil det være en ny drikkestasjon, før man tar fatt på løypas siste del inn mot mål på Sjusjøen Langrennsarena.

Konkurransen gjennomføres med fristil fellesstart for alle klasser, og det kjøres også klassiskspor for de som ønsker det. Det er aldersklasser fra 17 år og eldre, med klassene 17-18 år og 19-20 år i juniorklassene. Fra senior er det 5-års aldersklasser. Det blir også en egen trimklasse uten tidtaking fra 17 år og oppover.

Bendit Sjusjøen Langrennsfestival arrangeres på Sjusjøen Langrennsarena 28. og 29. mars, for aldersgruppen 13 til 16 år. Sjusjøen Fri vil ha målgang på samme arena som ungdommenes skifest.

Mer informasjon om Sjusjøen Fri:
Invitasjon Sjusjøen Fri.docx 
Sjusjøen Langrennsarena
Sjusjøen IL
Arrangementets Facebookside

Sjusjovatnet_panorama.jpg