Pressemelding:

Initiativtaker Cato-André Granseth i Can Sport sier at målet med LEC er å lage en konkurranseuke der deltakere kan få delta i de konkurransene de liker best og kanskje også delta i en konkurranser de ikke har prøvd seg på før under sosiale og morsomme forhold. Det første året vil det avholdes 5 konkurranser i løpet av tre dager, mens det fra neste år skal utvides med flere kokurranser og aktiviteter fordelt over 1 uke.

I årets utgave skal det gjennomføres 10 km gateløp, bakkeløp, hinderløp, 20 km rulleski klassisk og en foreløpig hemmelig konkurranse som inngår i LEC. For de aller ivrigste finnes tilbudet ”Top Challenger” der utøverne kan delta i alle konkurransene og konkurrere om å være den ultimate utholdenhetsutøveren.

Right to Play er en av samarbeidspartnerne til LEC. Fundraising Manager Jimmy Vika forteller oss hvorfor de ønsket å være med. ”Jeg ønsker å trekke frem to gode grunner til at vi ønsket dette samarbeidet. For det første så er det svært kompetente mennesker som står bak og de har bred erfaring med gjennomføringen av slike arrangementer. Den andre grunnen er at dette er et svært spennede konsept som vi har stor tro på at skal lykkes”

Cato-André hadde fra starten av et sterkt ønske om å kunne gi noe tilbake til de som virkelig trenger det, og Right to Play var et naturlig valg for han. Han er derfor stolt av å kunne meddele at 50 kr av hver startkontingent vil gå til Right to Play sitt arbeid i Tanzania, og er glad for at LEC kan hjelpe til på denne måten. Lillehammer Endurance Challenge ønsker alle deltakere hjertelig velkommen og gleder seg til å lage spennende konkurranser på Lillehammer til sommeren! 

Hjemmeside: www.endurancechallenge.no