Velkommen til Fjellmaraton på Beitostølen!

Fremhevet

For 43. gang inviterer vi små og store mosjonsløpere i alle aldre til en uforglemmelig helg. I 2023 deltok rundt 1000 personer på Fjellmaraton i vakre Jotunheimen.

Fjellmaraton på Beitostølen har noe for enhver løper. Enten du ønsker en ensom kamp langs Sjoavatnet på maraton, en rask løype fra Valdresflya ned til Beitostølen på halvmaraton, eller å være med på folkefesten i sentrum og sosialt samvær ut i de små timer.

Løypen har en høydeforskjell på nesten 500 meter fra starten på Helmaraton til Beitostølen. Værforholdene kan variere mellom Valdresflya og Beitostølen, noe som gjør løpeturen gjennom den flotte naturen både eksotisk og spennende. Det er virkelig en givende opplevelse å fullføre!

Ta med familie, venner eller kollegaer og nyt en fantastisk fjellopplevelse.

Du kan velge mellom flere distanser, fra Fjellmaraton på 42 km til Fjelltassen på ca. 1 km. 

Velkommen til en flott opplevelse på Fjellmaraton! På denne siden finner du det du trenger for melde deg på! Hvis du har flere spørsmål, er det bare å ta kontakt!

Kan du hjelpe oss å bli bedre?

Fjellmaraton nærmer seg; Vi ønsker og drømmer vi om å bli litt bedre hvert år. Kanskje er det slik med deg også? Om du er snill å klikker inn på spørreundersøkelsen kan du gi oss tilbakemeldinger som kan gjøre det enda mer attraktivt for deg å dine venner å delta. Er du med i undersøkelsen er det med i trekningen om gratis deltakelse på årets fjellmaraton. Du finner undersøkelsen i lenken under

https://91yr4c61zr3.typeform.com/to/hmUtU8ib

Blemmeparty – nærmere Blemmeball kommer du ikke !

Vår restauranter, Lodge 900 og Svingen Pub, begge midt i sentrum, har pusset støv av joggeskoene og inviterer begge dager i Fjellmaratons tegn. Gratis Blemmeparty på Lodge 900.

Fredag: Kick Off på Svingen Pub med trubadur Stein Inge Aarhaug fra kl 21.00

Lørdag: Live music og premieutdeling fra scenen. Trubadurer: Stein Inge Aarhaug og Torstein Nøklebye.

Lørdag: Blemmeparty på Lodge 900. Live music og DJ. CC: kr 100.- Gratis for alle deltagere mot fremvisning av startnummer. 18-års grense. Dørene åpner kl 21.00.

Slik ser det ut på Flya nå !

Dette er fra i går, Kr Himmelfartsdag, 18.mai, hvor det var gode skiforhold. Samme med bildet fra veien under her. Tatt i går det også. Det gir jo et inntrykk av brøytekantene og det eksotiske ved å løpe med brøytekanter på begge sider av løpstraseen. I morgen er det fjorten dager igjen, så det gjenstår vel bare å melde seg på hvis du ikke allerede har gjort det ?

Meld deg på – spar penger !

For vår planleggings skyld, spesielt rundt bussbestilling, er vi nødt til å ta et etteranmeldingsgebyr når du melder deg på i løpssekreteriatet fredag 2.juni eller lørdag 3.juni. Så det lureste, i hvert fall økonomisk, er å melde seg på på vår nettpåmeldig under «Påmelding» på http://www.fjellmaraton.no ! Da er det meste klappet og klart når du kommer, det eneste du må gjøre selv er å løpe. Enklere blir det ikke !

Sjekk starttider !

På grunn av trafikkaviklingen siden det var pinse under fjorårets arrangement måtte vi endre starttidene noe. Nå er vi tilbake på «gamle» starttider. Det vil si Maraton 09.00 / Halvmaraton 11.15 / Miniton 11.45 / Fjellbukken 12.00 / Fjelltassen 13.15. Så da får de fleste av dere en litt roligere morgen ! Slit den med helsa !

Halvmaratonstartstedet er det samme.

Dette er IKKE tatt i år ! Ett skarpt øye kjenner igjen det gamle vandrerhjemmet. Det ble revet og Vegvesenet bygget et nytt såkalt signalbygg i stedet for det gamle. Faktisk er det mer snø her i år, vi fortsetter å kjøre skiløyper og brøytekantene ligger der og venter på dere !

Det som også venter dere er en av de raskeste halvmaratonløyper som finnes for alle dere som ikke skal sette verdensrekorder, men i stedet konkurerer mot klokka, dere selv, en ørliten forbedring av egen pers og tilfredstillelsen ved å lykkes. Start på 1400 moh, mål på 900 moh, det er duket for personlig rekord. Lykke til !