Forrige gang var det ingenting å si på forholdene; Det var bart hele vegen, men kanskje litt mørkt den siste lille motbakken før målgang. Vinner og andreplass i herreklassen hadde ikke løpt løpet tidligere, og kom dermed inn på listen over topp 10 gjennom tidene. Jonathan Albon vant med 10:21, og Espen Roll Karlsen på andre med 10:33.  I kvinneklassen var det Astrid Olafsdottir som vant med tiden 14:09. Hele 103 løpere stilte til start.

Neste løp er altså på onsdag, og arrangøren Varegg og Fjellgeitene ønsker hjertelig velkommen til både de som har løpt tidligere og nykommere. Det kan se ut til å bli ypperlige forhold nok en gang. Deltakende i løpet finnes løpere i alle aldre og fasonger. Er du nysgjerrig, klikk deg inn på arrangørens hjemmeside og les videre. http://www.varegg.no/ski-friidrett/floyenkarusell32016

Nedenfor følger noen bilder fra forrige løp. Alle foto: Bjarne Ludvigsen.
En god venninegjeng tar dette som en fin treningsøkt.

Kompisgjengen som er initiativtakere til dette etterhvert svært så populære arrangmentet, Fjellgeitene.

Herlig å storme mot målgang på Fløyen, ikke bare mot utsikten, men også heiet fram av de som har gått opp tidlig for å skape stemning i målområdet.

Løypen utfordrer kapasiteten, men det er ikke så veldig langt, og det er helt sikkert sunt. Her ser vi 70 år unge Halldis Nagell-Dahl i godt driv, opp på såvidt over 20 minutter.