Medlemsgiroene er på vei i posten. De ble litt forsinket i forhold til tidligere praksis. Årsaken til dette var at vi fra nyttår gikk over til et nytt medlemssystem. Selv om vi startet arbeidet tidlig i høst, rakk vi likevel ikke å få skrevet ut alle fakturaene før jul.

NY FRIST FOR BETALING: 27. januar!
Forfallsdato på fakturaene er satt til 21. januar. Ettersom hele prosessen ble forsinket. Har vi også valgt å utsette forfallsdatoen til 27. januar. Alle som betaler innen utløpet av denne dagen, blir med i trekningen av premier i vårt kontingentlotteri.

Nedenfor ser du hva du kan vinne om du betaler i tide:

Proff tredemølle fra Sportsmaster
I fjor gikk Sportsmasters tredemølle til en utrolig glad vinner i Tromsø. Denne gangen kan det være du som stikker av med en Manttis tredemølle T55i fra Sportsmaster om du betaler kontingenten innen 20. januar. Tredemølla har direktevalg av hastighet og stigning, den kan slås opp når den ikke er i bruk, har pulsmottaker, brakett for I-pad, Ipod og I-phonetilkobling, og multi-flex variabel dempesystem med fire nivåer.


Populær tredemølle: Denne tredemølla, Manttis T55i fra Sportsmaster, er blant toppmodellene, og egner seg godt for både den kresne tredemølleproffen og for nybegynnere.
 

Populær treningscamp
En ukes treningscamp i Portugal (bildet under) er populære reiser arrangert av Springtime. Her tilbyr du variert trening med både løping og yoga. Den som vinner reisen kan velge mellom flere ulike tidspunkter. Våren 2014 tilbyr Springtime til sammen syv uker på Algarvekysten. Her får du en fantastisk miks av aktiviteter hver dag. De har tilbud for alle, og du trenger ikke være supermosjonist for å delta.
A45D4092.jpg
Ikke bare løping: Det er ikke bare løping som tilbys de reisende på Springtimes sportsreiser.

Unik pulsklokkeRC3GPS_TdF_Front_HR_km.jpg
Fra Polar har vi fått en unik pulsklokke som kun finnes i et begrenset opplag. Dette er en «RC3 GPS Tour de France». Klokka sporer rute, hastighet og distanse ved hjelp av innebygd GPS, den viser GPS-basert høydeinformasjon under og etter trening, du får beregnet løpsytelsen din, og du kan laste over gratis utholdenhetsprogrammer fra polarpersonaltrainer.com. Klokka har oppladbart batteri med 12 timers levetid ved kontinuerlig bruk og GPS aktivert.  Den kommer med sykkelholder og cadencesensor i tillegg.






Begrenset opplag: Denne klokka fra Polar finnes kun i et begrenset opplag som Tour de France-utgave.





Treningstøy, løpesko og skismørningasics_hansker_dame.jpg
Fra Asics har vi fått 10 løpehansker og to par løpesko Asics Gel-Lyte33-2.

Videre kan du fra Löplabbet vinne SportHill funksjonelle løpeklær, jakke og bukse, for vinteren.  Disse vil gjøre løpeturene vinterstid til en varm og behagelig opplevelse.




Om du heller foretrekker skiturer framfor løpeturer, kan vi lokke med premie fra SkiGo (bildet under) som bidrar med tre smørekofferter til kontingentlotteriet. Her får du grunnvoks, festevoks XC orange, blå, XC violett klister og universalklister, flytende smørningsfjerner, papir for å fjerne smørning, sikle, børstemidtrandsikling, X-C gllider violett og X-C glider gul i tillegg til smøre- og klisterskrape.
vasabox.jpg

Vinn en start i Oslo Maraton
Fra Sportsklubben Vidar har vi fått en start i Oslo Maraton for 2014 på valgfri distanse.

I tillegg trekker vi ut 10 Perfekta drikkebelter, 10 Kondis-BUFF og fem valgfrie bøker fra Kondisbutikken som hver er verdt opp mot 500 kroner.

Vi oppfordrer alle til å betale innen fristen. Selv om de fleste er flinke til å betale i tide, så bruker vi likevel mye unødvendig tid på å sende purringer og mye penger på porto. Derfor setter vi opp alle disse flotte premiene for å få flest mulig til å betale i tide.

Dersom du av en eller annen grunn ikke ønsker å fortsette som medlem i 2014, gjør vi oppmersom på at medlemskapet må sies opp innen 20. januar. Hvis medlemskapet ikke sies opp, vil det løpe automatisk videre (jamfør betingelsene ved innmelding).

Medlemskort
Nytt av året er at vi sender en faktura med medlemskort til hvert medlem. I år vil derfor også familiemedlemmer i husstanden får en egen faktura fra oss. På den måten får vi også innført KID-nummer og kjørt automatisk registrering av innbetalinger. Vi slipper da den feilkilden det er å skulle registrere alle innbetalingene manuelt.

Når dere betaler fakturaen i nettbanken, må dere be om kvittering fra banken som dere kan lime på medlemskortet.

Når det gjelder idrettslag, arrangører eller institusjoner som abonnerer på Kondis, kan kun den som står som kontaktperson benytte seg av medlemsfordelene. Navnet til kontaktpersonen vil stå oppført på medlemskortet nedenfor lagets/bedriftens navn. Hvis det ikke gjør det, må dere gi beskjed til Kondiskontoret om hvem som er kontaktperson.

 

Medlemskontingentsatser for 2014:

  • Hovedmedlem: 440
  • Ungdom 20-25 år: 290
  • Pensjonister (+67 år): 290
  • Unge under 20 år: 150
  • Familiemedlemmer over 20 år: 150
  • Familiemedlemmer under 20 år: 70