Når påmeldingen stengte torsdag kveld var det 40 påmeldte, 12 på 175 km og 28 på 85 km. Når løpet har startet kan du følge alle løperne via TrackYou

Løypa i Movescount

I fjorårets løp var det 25 startende, og 23 av dem fullførte "kortløypa" på 85 kilometer. To løpere fortsatte videre mot Horten - og Linda Bengtsson var alene om å fullføre langløypa i den første utgaven av ultraløpet.

Linda Bengtsson fullførte 175 km i Oslofjorden Rundt
John Lund vant Oslofjorden Rundt 86 km

Av 12 påmeldte på 175 kilometer er Pia-Camilla Tømmernes fra Bergen Triathlon Club eneste kvinnelige delatager. I herreklassen er hele 8 av 11 løpere fra Romerike Ultraløperklubb - som også følges av NRK under løpet i forbindelse med en programserie om ultraløpere/ultraløping på NRK Plus. Av disse løperene holder vi Tor Idar Lillekroken som en liten favoritt.

På 85-kilometeren må Cathrine Holme, mossejente som løper for Romerike Ultraløperklubb, finne seg i favorittstempelet - dersom ikke jentene gjør som i fjor da de fleste løp samlet fra Moss til Sandvika. På herresiden er det flere (for oss) ukjente navn, så der våger vi ikke utrope noen favoritt.

Se deltagerlista HER

Løpets Facebookside
 

bilde 1.JPG

Fra starten utenfor Moss stasjon i fjorårets løp ( foto: Tomas Pinås).