Forberedelser til utendørssesongen

Publisert: april 20, 2010 i 800 m, konkurranse, Sentrumsløpet
Stikkord:, ,

Disse bildene er fra Florø i fjor. Første 1500 m for året. Det er fint å se på litt bilder og videoer fra noen av konkurransene. Florø Friidrettsfestival (29. mai) er ein flott tradisjon, og er det eineste elitestevnet utenom Bislett Games her i Norge. Gleder meg til å løpe der om 5 uker. Men før den tid står andre konkurranser på programmet. Først ut er:

Eller rettere sagt sentrumssprinten, 800 m på Karl Johan. Dette var ein klassikar under Sentrumsløpet tidlegare. Sist eg løp det var vel i 1997 (!).Uff, begynner visst å bli gammal. De årene Vebjørn Rodahl var på topp, var dette alltid spennande fordi sprinten gav ein god peikepinn på kor han og de andre gutta/jentene låg an ift sesongstart på bane noen uker seinare.

No har de derimot bytta retning på løpet, og sammenlikning av tider blir vanskelig… Uansett blir det et spennende løp. Håper at det kommer masse folk og ser på løpet klokka 1400. Det er alltid stas!

kommentarer
  1. Knut Jæger sier:

    Når jeg ser dette og sammenligner med løpinga på treningsleiren i din i Portugal er det gøy å se hvilken fremgang du har hatt

  2. Siri sier:

    Gleder meg til lørdag! Utrolig moro at Sentrumssprinten gjeninnføres, herlig med ny joggebølge på gang:-)

    Skal heie på deg og Hanne!

    • RunIngvill sier:

      Såå kjekt at du heier på oss! Må prøve å slå noen av gutta;)
      Etter å skifte tøy og jogge ut er vi klare for å heie på dokke som løper sjølve Sentrumsløpet!

Legg igjen en kommentar