Kondismedlem Sponset innhold
Meld_deg_inn_i_dag_v2

Fra 30.mars blir det 60 kr dyrere

For å redusere forskjellen i kontingent mellom det som vanlige medlemmer betaler og det som er tilbudet til nye medlemmer som ønsker å prøve et medlemskap, vil tilbudsprisen gå opp med 50 kr fra neste periode.

Det er mange fordeler å være medlem i Kondis. Det bør derfor være unødvendig å ha supertilbud til dem som ønsker å prøve et medlemskap. Likevel har vi i en periode valgt å holde innmeldingsprisen svært lav for at terskelen for å prøve et medlemskap skal være så lav som mulig. Det blir det nå slutt på. Det vil fortsatt være et tilbud, men fra 30. mars blir det 50 kroner dyrere å melde seg inn i Kondis. 

Min_Side_illustrasjon

Som medlem i Kondis får du tilsendt bladet Kondis 10 ganger i året. Du kan også lese det digitalt på nett over en uke før det blir levert på døra di. 

I tillegg til å gi deg mye godt treningsstoff i bladet, får du også tilgang til egne medlemssaker som publiseres på kondis.no hvor vi skrive om trening, og intervjuer kjente personer om hvordan de legger opp sin trening. 

Som medlem i Kondis får du rabatt på reiser, sportsutstyr og på treningssamlinger og -reiser. Det koster ikke mye å være medlem, og kontingenten sparer du fort inn om du skal kjøpe deg nye løpesko og annet treningsutstyr. 

Er du ikke medlem? Meld deg inn her.